עזרה בבקשה!
כמו שאתם בטח כבר יודעים רכשתי קטנוע חדש לפני שבוע בערך.
אז אם כבר קטנוע חדש צריך גם קסדה חדשה (סתם בשביל ההרגשה).
בסוכנות החור המליץ לי על קסדה של ls2 נפתחת ובצבע לבן שיתאים כבר לקטנוע.
ישר אמרתי סבבה כי כזה אני והתחלתי למדוד ביחד עם המוכר כמובן שהוא זה שאמר לי מה מתאים.
נמצאה המידה "המתאימה" ואני מאושר יצאתי לדרכי.
הנסיעה לביתי מהסוכנות אורכת כ 15 דקות , כל הדרך הקסדה לחצה בטירוף בעיקר אחרי הסגירה של החלק המתרומם, וחשבתי לעצמי שבטח תוך יום יומיים זה יסתדר כי הקסדה עדיין חדשה.
אז זהו שלא!!!!!
יום למחרת רכבתי עם הקדסה כל היום ובשעות הצהריים כבר היה לחץ בלתי נסבל וכאב ראש מטורף (רק 2 כדורים הצליחו להרגיע).
היום מצאתי קצת זמן פנוי והלכתי לסוכנות שממנה רכשתי את הקסדה (חשוב לציין שמאז רכישת הקטנוע האמינות שלי כלפיו שואפת לאפס) ותשובתו הייתה "מה אתה רוצה שאני אעשה ".
אמרתי לו שהוא זה שהתאים לי אותה ותשובתו הייתה "אני לא יכול למכור אותה עכשיו למישהו אחר" .
חברים הקסדה חדשה לגמרי וללא אף שריטה (הוא חיפש בפינצטה).
ביררתי בחברת האשראי והם לא יכולים לבטל עסקה .
מישהו יכול לעזור?
תודה
בן
כמו שאתם בטח כבר יודעים רכשתי קטנוע חדש לפני שבוע בערך.
אז אם כבר קטנוע חדש צריך גם קסדה חדשה (סתם בשביל ההרגשה).
בסוכנות החור המליץ לי על קסדה של ls2 נפתחת ובצבע לבן שיתאים כבר לקטנוע.
ישר אמרתי סבבה כי כזה אני והתחלתי למדוד ביחד עם המוכר כמובן שהוא זה שאמר לי מה מתאים.
נמצאה המידה "המתאימה" ואני מאושר יצאתי לדרכי.
הנסיעה לביתי מהסוכנות אורכת כ 15 דקות , כל הדרך הקסדה לחצה בטירוף בעיקר אחרי הסגירה של החלק המתרומם, וחשבתי לעצמי שבטח תוך יום יומיים זה יסתדר כי הקסדה עדיין חדשה.
אז זהו שלא!!!!!
יום למחרת רכבתי עם הקדסה כל היום ובשעות הצהריים כבר היה לחץ בלתי נסבל וכאב ראש מטורף (רק 2 כדורים הצליחו להרגיע).
היום מצאתי קצת זמן פנוי והלכתי לסוכנות שממנה רכשתי את הקסדה (חשוב לציין שמאז רכישת הקטנוע האמינות שלי כלפיו שואפת לאפס) ותשובתו הייתה "מה אתה רוצה שאני אעשה ".
אמרתי לו שהוא זה שהתאים לי אותה ותשובתו הייתה "אני לא יכול למכור אותה עכשיו למישהו אחר" .
חברים הקסדה חדשה לגמרי וללא אף שריטה (הוא חיפש בפינצטה).
ביררתי בחברת האשראי והם לא יכולים לבטל עסקה .
מישהו יכול לעזור?
תודה
בן