עזרה בבקשה?

עזרה בבקשה?

שלום לכולם פה באתר תפוז :)
אני כבר קרוב לחודשיים רושם במחברת ליד המיטה שלי, עושה בדיקות מציאות , ואני מרגיש שאני לא מתקדם לשום מקום.
ניסיתי מספר פעמים MILD ו-WILD, וזה עוד לא עזר. אני מתחיל לפחד שאולי אני בכלל לא יכול לחלום חלום צלול.
מישהו יכול לעזור?

אופסי

אוי שכחתי לגמרי... קוראים לי רועי :)
דרך אגב, קראתי באתר שהזמן הממוצע שאדם יחלום חלום צלול אחרי שהוא התחיל לעבוד על זה, זה שבועיים. אני כבר הגעתי לחודשיים ואני חושב שמשהו לא בסדר

makron2

New member
שלום רועי....קבל עזרה

האם כל לילה אתה זוכר חלום או יותר?
אנא רשום פה את החלום האחרון שלך כדיי שנראה מה הולך שם וכמה קרוב אתה.

החלום שלי היום

בעצם בכל יום אני רשמתי בערך עמוד (של מחברת קטנה) של חלום ואני מאמין שזה היה די מפורט.
לדוגמה: היום חלמתי שאני מבין שאני חולם, ופתאום התחלתי להסתובב, אבל הבעיה היא שבכלל לא הבנתי שאני חולם!
קראתי שהחלום הצלול צריך להיות אמיתי כמו החיים האמיתיים ואפילו יותר וזה היה חלום רגיל.. התאכזבתי מאוד

היי רועי

טוב לשמוע שאתה מתמיד כבר חודשיים. סחתיין על כוח הרצון :)
אני לא מכיר מישהו שממש ניסה ובסוף לא הצליח להגיע לחלום צלול. כל עוד מקפידים, אבל באמת מקפידים) לרשום יומן ולבצע בדיקות מציאות זה מצליח בסופו של דבר.
ממה שאתה מתאר אתה גם לא בדיוק בתחילת הדרך- זיכרון החלומות שלך טוב ויציב, ונושא הצלילות נכנס לחלומות שלך כבר.
כשמתחילים לחלום על חלומות צלולים זה סימן טוב לכך שההגעה לצלילות לא רחוקה. תמשיך עם הבדיקות, ורצוי יותר אם אפשר. מתישהו ההרגל הזה יכנס לך לחלומות.
אגב, כדאי לך לוותר בינתיים על טכניקות מתקדמות. רכז את המאמץ שלך בבדיקות וביומן, ולפני השינה עצום עיניים ודמיין את עצמך נהיה צלול (אתה יכול גם לומר לעצמך "אני אגיע לצלילות בחלום" שוב ושוב עם כוונה וריכוז).

אל תדאג, זה יגיע. וכשזה יגיע- זה יהיה שווה את זה.

תודה

אני תמיד אומר לעצמי שכשזה יגיע - זה יהיה שווה את זה. לכן אני כבר חודשיים ממשיך ולא מפסיק.
(אנחה).. טוב בסדר.. אני אעדכן אותכם
תודה רבה :)

makron2

New member
מזל טוב חלמת חלום צלול רועי...

ברגע שאתה מזהה בזמן החלום שמדובר הגעת לחלום צלול.

אתה מתאר מצב שהיה לך רגע של צלילות - צלילות בחלום יכולה להשתנות ויש רבדים שונים של צלילות:

בחלום הצלול יש לשמר את הצלילות הראשונית ע"י *בדיקות מציאות מייד ו*הגברות צלילות מייד לאחר בדיקת המציאות הראשונית,יש **לחזור על הבדיקות וההגברות לאורך החלום.

**הבדיקות יאשרו לך סופית שאתה צלול וישפרו את איכות הצלילות(ההבנה)שמדובר בחלום.

**הגברות הצלילות יעזרו לשפר את האיכות ההתחלתית של מבנה החצלול כמו לעבור מראייה רגילה לאיכות טובה יותר(SUPER HD)ע"י התבוננות ביד או בסביבה על שאיכות הראייה עולה כדוגמא - תיגע,תשמע,תריח, ועוד עד שהאיכות החושים שלך עולה.

רבדיי הצלילות הם:יודעים שחולמים אבל חושבים שהסביבה כולל הדמויוות נפרדות מאיתנו.

יודעים שחולמים ומבינים שהסביבה כולל הדמויות הם חלק מאיתנו.

יודעים שחולמים,מבינים שהסביבה והדמויות הם חלק מאיתנו ומשחקים עם רמת הצלילות(ההבנה)תוך כדיי שמירה עליה לאורך החצלול. - אני חייב לציין שההנאה היא זהה בכל הרבדים.

אתה בטוח?

אז בעצם אני חלמתי חלום צלול לרגע אחד? אני לא זוכר שעשיתי בדיקת מציאות,
אז זה אומר שאני צריך לעשות יותר בדיקות נכון?

לפי התיאור שלך אני לא משוכנע

לפעמים חולמים על חלומות צלולים בלי להיות צלולים באמת. כמו שאמרתי כבר- זה סימן לכך שהאימונים מתחילים להשפיע ושנושא הצלילות נכנס לחלומות.
רק אתה יכול לדעת האם חלמת חלום צלול, וזו שאלה קלה- האם היית מודע לכך שאתה חולם?
אם כן- זה חלום צלול עם צלילות נמוכה. אם לא- זה קרוב, אבל עדיין לא שם.
בכל מקרה אני יכול להבטיח לך שהדרך לא נגמרת כשמגיעים לחלום צלול. יש עוד הרבה מה לשפר והרבה חוויות שאפשר לחוות לאורך הדרך.

makron2

New member
אני בטווח ב 100 אחוז...

הצלילות אכן הייתה לרגע.

בהתחלה יש אנשים שמרוב התרגשות מעירים את עצמם או מייד מאבדים את הצלילות כשמשהו מסיח את דעתם מהידיעה שמדובר רק בחלום - לפעמים אנשים נוטים להעיר את עצמם גם במקרה של סיוטים בגלל שהם מודעים **באופן חלקי למהות המצב ומה אפשר לעשות בו.

אתה צריך לזכור לבצע **מייד בדיקת מציאות ואחרייה **מיד הגברות צלילות.(רצוי מספר פעמים לאורך החלום) - זה כל הסוד,זה משפר איכות ומאריך זמן חלום,למרות שיש כאלה שחושבים שזה לוקח להם זמן - הם טועים.

תעשה את זה בתור חלק מהמיילד כמו שקינג ציין אחריי שאומרים את המשפט *המדוייק "בפעם הבאה שאני חולם אני *רוצה לזכור שאני חולם" יש לדמיין(כולל הרגשה)שחזרנו לחלום ואז אנחנו מזהים שמדובר בחלום ובתור המשך יש לדמיין מה שרוצים לעשות שזה 1.לדמיין בדיקה מציאות שמצליחה ו 2.לדמיין שאתה עושה הגברות צלילות לאחר הבדיקה. ו 3.כל דבר אחר במידה ויש מטרה. - יש לחזור על התהליך מספר פעמים **ולבצע אותו כמובן לאחר שמתעוררים מחלום רגיל(כי יש זכרון טרי לפרטים המוזרים שאלו נקראים סימני חלום).

אפשר גם לקום מהמיטה אחרי החלום הרגיל לזמן מה(WBTB) ואז לבצע מיילד. זה גורם לעירנות מסויימת וזה עובר לזמן החלום.

וואו

אני ארשום את זה לעצמי
אני ממש שמח שיש פה מלא אנשים עם ניסיון שיכולים לעזור לי בכל שאלה
תודה רבה לכם :)

למעלה