עזרה בבקשה
היי,
אני בקשר עם בחורה מהעבודה כבר 3 חודשים יש לציין שהיא סטודנטית ואני כבר אחרי הלימודים.
בתחילת הקשר היה קליק מטורף והרגשתי איתה משהו שלא הרגשתי עם מישהי הרבה שנים.
הקשר שלנו התפתח מהר מאוד ואמרנו אחד לשניה שאנחנו אוהבים אחרי זמן קצר יחסית (משהו כמו חודש)
התרגלנו לישון ביחד.
לפני שבוע הרגשתי שמשהו אצלה לא בסדר , ישר יזמתי שיחה בנושא והיא אמרה לי שאכן יש משהו שמפריע לה והיא לא יכולה
לדבר איתי על זה.
שאלתי אותה אם הכל בסדר איתנו והיא אמרה שכן.
ניסיתי ללחוץ עליה לספר לי מה עובר עליה אך ללא הצלחה והיא אמרה לי שאני צריך לקבל אותה כך וגם עם האקסים שלה זה היה דומה.
כמובן שירדתי מהעניין והפסקתי ללחוץ עליה.
בשבוע האחרון לא נפגשנו כלל היא היתה "טורחת" להתקשר פעם ביום לשיחה קצרצרה וזהו.
צריך להוסיף שאכן יש תקופת מבחנים כרגע והיא צריכה להגיש עבודה גדולה אך האם זה מצדיק ניתוק קיצוני כמו שהיא עשתה?
אני צריך להסיק מסקנות מהעובדה שהיא יכולה להתנתק ממני בכזו קלות?
ממש קשה לי עם העניין ואני משתדל לא להתקשר אליה (אם אני אנסה להתקשר רוב הסיכויים שהיא לא תענה - חייב להיות יוזמה שלה לשיחה).
האם היא נפרדה ממני בלי להגיד?
תודה על העזרה .
היי,
אני בקשר עם בחורה מהעבודה כבר 3 חודשים יש לציין שהיא סטודנטית ואני כבר אחרי הלימודים.
בתחילת הקשר היה קליק מטורף והרגשתי איתה משהו שלא הרגשתי עם מישהי הרבה שנים.
הקשר שלנו התפתח מהר מאוד ואמרנו אחד לשניה שאנחנו אוהבים אחרי זמן קצר יחסית (משהו כמו חודש)
התרגלנו לישון ביחד.
לפני שבוע הרגשתי שמשהו אצלה לא בסדר , ישר יזמתי שיחה בנושא והיא אמרה לי שאכן יש משהו שמפריע לה והיא לא יכולה
לדבר איתי על זה.
שאלתי אותה אם הכל בסדר איתנו והיא אמרה שכן.
ניסיתי ללחוץ עליה לספר לי מה עובר עליה אך ללא הצלחה והיא אמרה לי שאני צריך לקבל אותה כך וגם עם האקסים שלה זה היה דומה.
כמובן שירדתי מהעניין והפסקתי ללחוץ עליה.
בשבוע האחרון לא נפגשנו כלל היא היתה "טורחת" להתקשר פעם ביום לשיחה קצרצרה וזהו.
צריך להוסיף שאכן יש תקופת מבחנים כרגע והיא צריכה להגיש עבודה גדולה אך האם זה מצדיק ניתוק קיצוני כמו שהיא עשתה?
אני צריך להסיק מסקנות מהעובדה שהיא יכולה להתנתק ממני בכזו קלות?
ממש קשה לי עם העניין ואני משתדל לא להתקשר אליה (אם אני אנסה להתקשר רוב הסיכויים שהיא לא תענה - חייב להיות יוזמה שלה לשיחה).
האם היא נפרדה ממני בלי להגיד?
תודה על העזרה .