עזרה בבקשה

leiz23

New member
עזרה בבקשה

היי,
אני בקשר עם בחורה מהעבודה כבר 3 חודשים יש לציין שהיא סטודנטית ואני כבר אחרי הלימודים.
בתחילת הקשר היה קליק מטורף והרגשתי איתה משהו שלא הרגשתי עם מישהי הרבה שנים.
הקשר שלנו התפתח מהר מאוד ואמרנו אחד לשניה שאנחנו אוהבים אחרי זמן קצר יחסית (משהו כמו חודש)
התרגלנו לישון ביחד.
לפני שבוע הרגשתי שמשהו אצלה לא בסדר , ישר יזמתי שיחה בנושא והיא אמרה לי שאכן יש משהו שמפריע לה והיא לא יכולה
לדבר איתי על זה.
שאלתי אותה אם הכל בסדר איתנו והיא אמרה שכן.
ניסיתי ללחוץ עליה לספר לי מה עובר עליה אך ללא הצלחה והיא אמרה לי שאני צריך לקבל אותה כך וגם עם האקסים שלה זה היה דומה.
כמובן שירדתי מהעניין והפסקתי ללחוץ עליה.
בשבוע האחרון לא נפגשנו כלל היא היתה "טורחת" להתקשר פעם ביום לשיחה קצרצרה וזהו.
צריך להוסיף שאכן יש תקופת מבחנים כרגע והיא צריכה להגיש עבודה גדולה אך האם זה מצדיק ניתוק קיצוני כמו שהיא עשתה?
אני צריך להסיק מסקנות מהעובדה שהיא יכולה להתנתק ממני בכזו קלות?
ממש קשה לי עם העניין ואני משתדל לא להתקשר אליה (אם אני אנסה להתקשר רוב הסיכויים שהיא לא תענה - חייב להיות יוזמה שלה לשיחה).
האם היא נפרדה ממני בלי להגיד?
תודה על העזרה .

עושים על בחורה כזו next

היא לא רצינית, שוב, כמו התשובה שלי לאשכול מטה למקרה דומה - זו לא בחורה לזוגיות.
היה - ונגמר.
תמשיך הלאה.

אם היא חשובה לך, תשמור לפחות זמן מה על הגחלת

תשלח מפעם לפעם SMS שאתה חושב עלה ומתגעגע. אם אין תגובה יום יומיים (ואתה יודע שהיא בריאה) אז תרד מהעניין.

chenby

New member
מה זה התקופות מבחנים האלה?

תקרא את השרשור של GOLDEN APPLE
רלוונטי גם לגביך.
יש להיות סטודנט ויש לחשוב רק על עצמך - אם היא היתה לבד, סבבה, אבל אם היא בקשר זוגי.. זה כבר לא ממש מתחשב עם כל הלחץ... אם המצב הרי היה הפוך היא היתה מצפה שתתן לה גם יחס למרות הלחץ של הלימודים (אני מתארת לעצמי) מקרים כאלה מאירים בדרך כלל שזה לא זה..
עם כל הבאסה.. אבל תקופת מבחנים עם כל הלחץ, זה לא התקופה הכי קשה ומלחיצה בעולם ובטח לא דורשת פרידה, אלא אם זה שלומד לא יודע לשלב בין השניים... לפחות בטלפון.. או מפגש כל כמה ימים.. בטח לא שאתה צריך לחכות שהיא תתקשר כי ברור שהיא לא תענה.. סורי שאין לי מילים מעודדות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לך ולכל הגברים הנזנחים בעמוד הזה

חבר'ה: נדקלתם. התאהבתם. נפלא.
אבל אם מישהי עושה לכם טובה שהיא מוכנה להחזיק אותכם בפריזר או במקרר, אין לכם מה לחפש שם.
יש ספורט אולימפי כזה שנקרא "התאהבות חד-צדדית", יענו אתה מתאהב במישהי שלא, או שכבר לא, או שעדיין לא, או שאחרי הבחינות תודיע אם כן או לא. מי שאוהב את הספורט הזה, שיבושם לו. למען האמת, גם אני בתחריתי עפם או פעמיים בענף הזה. מאז תליתי את הנעליים ועברתי לתחום של אהבה הדדית. זה עובד הרבה יותר טוב.

ותעשו לי טובה: אל תשאלו "איך מתגברים על הכאב", כי זה די מפחיד אותי לדעת שמול כל האיומים האיסלאמיים מדרום ומצפון, צבא המילואים שלנו עובד בעיקר על טישו ופייסבוק. ברררררר.......

סטנגה Joe

New member
נשמע שכן

אולי שובו של אקס.
אולי שווה לך לנסות עוד פעם פעמיים ואם לא אז דפדף הלאה.

שלום שלום

ואל תבואי לי בחלום.

אין בכוח גבר ..
לא רוצה, בכבוד.
רוצה - יודעת איפה למצוא אותי

תדמיין שהיא עשתה לך

את שיחת הסיום ושהיא נפרדה ממך.
ככה יהיה לך קל יותר להמשיך הלאה.

המסקנות שאתה צריך להסיק מההתנתקות שלה הן אחת מהשתיים:
1. היא לא ממש שמה עליך ולא רואה בך בן זוג ראוי
2. יש לה קושי ליצור מערכת יחסים מחייבת עם המשכיות והדדיות לאורך זמן.

לטעמי, בשלב זה לפחות, אף אחת מהאופציות לא טובה לך.

אם היא תואיל בטובה לחזור לחייך, אתה תהיה כבר "אחריה" והיא זו שתצטרך להתאמץ ולהוכיח שהיא ראויה לך.

אייבורי

New member
אורך רוח

שלשה חודשים של שיכרון חושים
ורק שבוע אחד של מקפיא.
אז להזכירך, היו לה חיים לפניך, לא כל החיים שלה חשופים לפניך.
ולפעמים צריך סבלנות.

אז אם היא זרקה אותך, אז מקסימום "בזבזת" עוד כמה שבועות
ואם זה משהו אחר, אז תרוויח.

Aski7

New member
לגמרי! וגם

אולי יש בך משהו שמפריע לה למשל עלוקתיות יתר ואתה לא מבין גם כשהיא אומרת.
מהפוסט שלך אתה נשמע מבין עניין אבל אני לא שוללת שאתה אולי לא רואה כלום מסביבך חוץ ממה שנוח לך.
תחשוב רגע אולי לחצת מדי עם הנושא ההוא שלא בא לה לחלוק?
רבתם על זה?

למעלה