עזרה בבקשה!

Harpush

New member
עזרה בבקשה!

טוב. מחשב חדש, ולכן אני צריכה להתקין את הכל מחדש, כולל את אובונטו...
בעבר הייתה לי גרסה 10.10, ויש לי את הדיסק, אבל רציתי דווקא להתקין את הגרסה הכי עדכנית (12.10 אם אני לא טועה)
הבעיה היא, שאי אפשר לצרוב אותה על דיסק כיוון שהיא כבדה מדי, ואין לי דיסק DVD, וגם ממש לא מוצאת סיבה לקנות במיוחד בשביל זה חבילת דיסקים.

יש למישהו פיתרון? דרך בה אוכל להתקין את המערכת לא דרך דיסק? יש לי כונן נייד, אין דרך להתקין דרכו?

(רוצה להתקין את זה במקביל לווינדוס 7, אם משנה משהו..)

תודה

kitt

New member
יש דרך להתקין את זה מ Disk on key יש הוראות

לזה באתר של אובונטו, אבל ה DOK צריך להיות ריק (המידע נמחק ממנו בזמן העתקת ההתקנה אליו).

Harpush

New member
תודה רבה! אבל יש תקלה כבר

המחשב נכבה בפתאומיות. אחרי 10 דקות בערך, זה קרה כבר שלוש פעמים וזה דיי מדאיג, מעולם לא נתקלתי בזה...ללא שום הודעת שגיאה.

להתקין מחדש את המערכת או שיש פתרון אחר?

תודה!

Harpush

New member
לפי גוגל, הבעיה נובעת מהתחממות יתר

שהפתרון לבעיה הזו הוא להכניס סקריפטים לתיקיות, או לבדוק עם תוכנה מסויימת מה טמפרטורת המחשב.
1. אין לי מושג איך עובדים עם טרמינל
2. בגלל שהמחשב נכבה כל 10 דק', אני לא מצליחה לעשות כלום (אני ממחשב אחר עכשיו)

Dניאל Mור

New member
רגע, לעצור ולנשום

לפני הכל, הבדיקה הבסיסית ביותר שיש לעשות היא לנסות ולהבין האם הבעיה מקורה בחומרה או בתוכנה. האם הבעיה מתרחשת רק כאשר את "משחקת" עם האובונטו? מה קורה בחלונות? האם זה קורה גם שם? במידה והבעיה מתרחשת גם במערכות הפעלה אחרות, קיימת בעיה כלשהיא בחומרה ויש לתקנו.

בהצלחה!

+דניאל.

Harpush

New member
היי, עוצרת

בסוף בחרתי לא להתקין במקביל לוינדוס,
לפי מה שקראתי זו בעיה שקיימת לא רק אצלי, אלא משהו במערכת שגורם למחשב להתחמם ולהכבות (הורדתי תוכנה שמודדת טמפרטורה-למרות שבלי קשר מרגישים שהלפטופ חם, ושומעים את הרעשים ה"מתאמצים" שהוא משמיע)

goldy

New member
נסי defrag (איחוי)

אפשרות נוספת היא שהוא חלש מכדי להריץ את הגירסה האחרונה.
נסי קובונטו או puppy .

shalom 111

New member
אתה מתכוון זובונטו או לובונטו

קובונטו מן הסתם כבדה יותר, למרות שלא בדקתי את יוניטי מול קדה

למעלה