עזרה בבקשה

גיא כהן6

New member
עזרה בבקשה

שלום רב לכולם,
אני חדש לגמרי כאן ומקוה שאולי כאן אמצא מעט שקט לנפש הכואבת שלי ואנסה לפרט ממש מעט למה אני מתכוון.
ראיתי את התוכנית של אמנון לוי על האנוסים והופתעתי לגלות לשמחתי שיש דבר כזה. אתם תוהים למה לשמחתי?
ובכן אני דתי אמנם לא חרדי אבל דתי לאומי, נשוי עם שני ילדים, כשהתחתנו אני ואישתי היינו יחסית חזקים בדת אני בדיוק סיימיתי ללמוד כשנה וחצי בישיבה דתית לאומית מאוד מוכרת ואישתי החלה והתחזקה יותר ביהדות, אקצר מבלי לפרט שעם הזמן במהלך הנישואים האמונה שלי החלה לדעוך לאט לאט במשך 5 שנים, המון ספקות לגבי הדרך שבחרתי ללכת בה ועוד אחרי שאתה מתחתן קצת בעייתי להלחיט לחזור בך שוב אתה לא לבד. שוב אקצר כיום אני כמעט ללא אמונה לא באלהים לא בדת ובכלל במצוות שאני מקיים.
אני אמנם לא נראה חרדי אבל המצוות שאני צריך לקיים בבית ליד אישתי הפכו לסיוט בעבורי והכל בסתר זה ממש גומר עליי אפילו הכיפה על הראש מפריעה ולא פיזית פשוט אני לא מסוגל לייצג את הדת לא רוצה ולא מעוניין, ניסיתי פעם אחת לפתוח את זה בשיחה נעימה עם אישתי ואכלתי מזה המון קש למשך תקופה, אישתי חזקה עם כיסוי ראש ועניינים ואני לגמרי אאוט בחוץ, אציין שיש לי 2 ילדים בן 3 ובת 9 חודשים וכאן הדבר מסובך יותר, הכי נורא זה השולחן שבת אני לא מסוגל יותר סובל סובל. אני אפילו לא יודע איך לפרט כאן במחשב מה עובר עליי זה בלתי ניתן לתיאור, חשבתי על האופציה להתגרש ולחיות חופשי אני פשוט מרגיש בכלא.
בתוכנית ובכלל תמיד מדברים על חרדים אבל יש גם כמוני ואני מחפש אותם, דתים לאומיים שלבושים רגיל לגמרי בטח לא שחורים עם כיםה סרוגה קטנה כאלה ששירתו ביחידות מובחרות משם אני בא ותיתפלאו כן גם זה קשה.
אני מת להעיף את הכיפה, מת לנסוע בשבת לים במקום לבזבז את הזמן בבית הכנסת, מת לרקוד במועדון ולצרוח לחופש כמו מטורף וכאן אציין שעד לגיל 22 הייתי דע חילוני רווק שנהנה המון לכן אני מכיר היטב את העולם השני החילוני חשבתי שאהיה דתי אהיה מאושר אבל זה ממש ממש אבל ממש לא בשבילי לא אפרט כאן את דעותיי את זה אשמור להודעה הבאה, אני מעוניין להכיר אנשים כמוני בנים בנות רווקים ונשואים שנמצאים במצב שלי, כמו שראינו בתכנית גם אני יוצא לעיתם רחוקות ומתפרק ככל שניתן . חוץ מזה עזרה מה לעשות אני משתגע המייל שלי [email protected] כמובן שאני מחכה כאן לתגובות.

ראשית

אני מתחבר להרבה דברים מדבריך.

שנית, מצטער, אבל מפאת הזהירות לא נראה לי שהחברה פה עומדים לרוץ אליך,
כיוון שבשונה מהקהילה שלך, בציבור החרדי ישמחו לתפוש אותנו.

תשתתף בפורום ועם הזמן תוכל לרכוש את אמון החברים,
יעזור לכך אם תכתוב בשבת.

ברוך הבא

באמת לא קל המחנק
דבר ראשון לנשום
שני לחשוב קח דף עט ותכתוב לעצמך את הדברים שאתה רוצה
אח"כ תנשום קצת שוב ושוב
ותנסה לראות איך אתה יכול להגיע לאן שאתה רוצה.

יש סימני פיסוק בעולם גבר מומלץ להשתמש בהם

יש סימני פיסוק בעולם, גבר.
מומלץ להשתמש בהם.

וחוץ מזה-
ברוך בואך.

טירון12

New member
תודה לעונים

כן הבנתי שכאן לא ירוצו אליי, ידוע לי שלי קצת יותר קל מלחרדי גם בגלל הלבוש וגם בגלל שאצל החרדים הכללים יותר נוקשים, מה גם שיותר פשוט להבחין ולראות אם מישהו זלג החוצה, אבל בכל זאת לי ממש לא קל אני מתחרפן עם הלבד הזה, אין לי את מי לשתף והפורום זאת הפעם הראשונה שאני מעלה את הדברים, אני מת למצוא מישהו כמוני דתי לאומי (לא באמת דתי) שסובל ואנוס, אוף המצב מתסכל וקשה נורא, הבדידות חונקת, אם הייתי רווק מילא אז הייתי מעיף לעזאזל את הכיפה ההזויה שיש לי על הראש ועף לים להנות החיים שלנו כאן, אבל המצב הוא שונה אני נשוי עם ילדים ואני מרגיש תחושת אחריות כבדה, אני לא מצליח לחשוב על להפרד מהילדים כתוצאה מהגירושים, הם כל החיים שלי, האהבה הכי גדולה שלי ולמי שיש ילדים יודע על מה אני מדבר. אוף אנשים עזרה עזרה ממי אני מבקש אני גמור

גיא כהן6

New member
טעות בשם

התגובה שנכתבה ע"י טירון 12 היא שלי גיא כהן, משום מה זה נכתב תחת השם טירון 12.

למעלה