עזרה בבקשה

דודוכהן

New member
עזרה בבקשה

יש לי מכשיר V4 ואני לא מצליח להוצא את הברגים שעל המכסה מתכת שמכסה את הלוח הראשי. יש לי מברג מתאים אבל הברגים פשוט לא זזים. נסיתי גם להשתמש בסכינים וזה פשוט לא זז. יש עצות?

game boy

New member
עצה ידידותית../images/Emo132.gif

באם אתה לא מצליח לפתוח 9 ברגים פשוטים לפתיחה כאלו,הצעתי לך היא...שלא תמשיך בעבודתך הלאה-כי רוב הסיכויים שתגרום נזק למכשיר,וחבל. הסיבה: כנראה ושחקת את ראשי הברגים לרמה כזו ששום מברג פיליפס לא יוכל לפתוח אותם יותר,וזאת כתוצאה מחוסר ניסיון(שהוא ל-ב-ד מהווה סיכון לגרימת נזק למכשיר עצמו). במצב זה-יש צורך לפתוח את הברגים בדרכים לא "קונבנציונליות" ע"י שימוש בפלייקים ובג´פקות מיוחדות:הנ"ל מצריך עדינות יתר(לבל ייגזר הבורג כולו-ואז אתה בבעייה גדולה,אי שימת לב לחלקי בורג ולגרדים שיפלו על המעגל ויגרמו לקצרים,ועוד אי-אלו בעיות נוספות). הצעתי אליך:פנה לבעל מקצוע בעל ניסיון וכלים מתאימים.

דודוכהן

New member
תודה על העצה אבל...

בסוף הצלחתי לפתוח עם המברג שעל האולר שלי, כנראה זה היה צריך יותר מסה. וגם התקנתי בהצלחה Neo 2.2. אבל אתה באמת צודק, אם לא הייתי בחוג אלקטרוניקה לפני איזה 10 שנים ולא הייתי לומד להלחים כמו שצריך באמת הייתי הורס את הפליסטישן, אז ההמלצה שלי למי שלא מבין בהלחמה - פנו למקצוענים!

למעלה