עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

מה מרגיש הורה שנותן פעם אחר פעם אמונה בילדו ושוב מתאכזב? איך מגיבים מול זילזול מילולי מצד אדם חו(רה)לה? אין מילים יותר גלית

היי אליאלה יקרה...

אני אמנם לא הורה,לא כרגע לפחות,אבל לי אישית מאוד חורה לראות ילד שמזלזל בהוריו,בלי שום קשר לאמון ואכזבה. אני חונכתי לכבד את הוריי ואנשים מבוגרים ממני. אני מכבדת את אימי מאוד,ומוכנה להביא לה את הירח,אם רק תבקש,מהסיבה הפשוטה שהיא ילדה אותי,גידלה אותי,ולדעתי חינכה אותי בצורה טובה,והיום הגיע תורי לגמול לה על כל זה,ואם יש באפשרותי לעשות משהו למענה,אעשה זאת ללא היסוס. עד כמה הזילזול המילולי מזלזל? האם זה נובע מתוך תיסכול כלשהו? סביר להניח שכן,אני חושבת שצריך לנסות להתייחס לתיסכול הזה,צריך להבין מאיפה הוא נובע,וצריך לטפל בו,אבל כמובן עד גבול מסויים. במידה והגבול מיטשטש והופך לזילזול פיזי,כלומר,אלימות פיזית ולא מילולית (אפילו שבעיני גם אלימות מילולית היא דבר רע ) צריך לעשות "סטופ" להתחברות בין האנשים,ולהודיע לילד שדבר כזה לא מקובל בביתך. צריך להבין מאיפה נובע התיסכול שמתבטא בזילזול... אל תתיאשי,אני מקווה ש
יעזור בקצת... יום כתום

מאו יין

New member
אליאלה......

אני דואגת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק שתדעי שאני ממש מחכה לשמוע ממך אפילו רק תצלצלי תנתקי ואני אחזור אליך......!!!!!!!!!!!

גנבנבון

New member
אני אמנם הורה אך גם בן

זוכר שתמיד הבטחתי להורי שלא אשתמש יותר לצערי זה היה חזק ממני בזמן ההבטחות באמת התכוונתי אך לצערי הסם היה חזק ממני זה לא מצדיק אך לפחות אולי יבינו שיש דברים חזקים מאיתנו. לא יודע מה הבטיחו ילדיך אך תדעי שהם מאוד מצטערים. כנראה קורה להם משהו יותר חזק מהם.

תותי 4

New member
אליאלה......

אם את בתוכך יודעת שאת מבחינתך נתנת את כולך...אז מה שנישאר לך זה לקבל את החוסר אונים הזה,ולהתפלל למענו. אמנם אני אמא אך לילד בן שנה וחצי,שמתפללת לא להיקלע למצב כזה. לעזור לך ממש איני יכלה....רק לנחם אותך ולזכיר לך שאת לא לבד...כולנו איתך.

למעלה