עזרה בבקשה :(

dDanielle1

New member
עזרה בבקשה :(

אני משחקת בדמות החדשה של האלפית מרסדס ואני במשימה שצריך ללמוד כישורים ולמצוא אבנים.. משום מה אני לא מצליחה אני לוחצת על הרווח כמו שאומרים וזה או לא מגיב בכלל ורשום לי שאני לא יכולה לאסוף כרגע או שהוא עובד לשניה ומפסיק ... זו בעיה במחשב שלי?במשחק?

dDanielle1

New member
וגם יש את המשימה שצריך למצוא ורד

את מה אני צריכה לגזום? :( תודה מראששש

צ ל י ל 8

New member
אוף, זה באג מעצבן וידוע

מה שאני עושה זה הולכת לקומה אחרת. אם נגיד זה קורה לך באבנים למטה, תעלי לקומה הראשונה. זה בדרך כלל פותר את הבעיה. ולגבי ההודעה שלא ניתן לאסוף אבנים זה בגלל שיש השהיה בין חפירת אבן אחת לאחרת. ואם זה עושה שניה ומספיק, זה סופר את זה מלא. נסי לעשות מה שאמרתי. לי זה פותר את הבעיה. וזה ממש מעצבן כשזה קורה!!!

dDanielle1

New member
אין זה לא הולך ניסיתי בכל קומה

זה או לא מגיב בכלל או שזה תחיל שניה ואני לא מפסיקה ללחוץ אבל זה מפסיק!! ולגבי המשימה השניה עם הורד מאיפה אני מוצאת אותו?ותודה על התשובות אגב :):)

צ ל י ל 8

New member
אין לי מושג, גם אני אשמח לדעת את התשובה

אוטוטו אני אזדקק לו

dDanielle1

New member
ועוד שתי שאלות סליחה על ההטרדה חח

פשוט לא שיחקתי המון זמן והיה זכור לי שהייתה פעם משימה שהיו צריכים למצוא נעל זכוכית מהחזירים ושזה היה ממש נדיר עכשיו מצאתי שלוש בשניה ובכלל לא קיבלתי את המשימה ודבר שני יש את המשימה שצריך לחסל את המפלצת הזו שנראת כמו שור או סוס או לא יודעת מה זה חחח אבל אני ברמה 31 ולא מצליחה ורשום שזה מרמה 18 עד 40

צ ל י ל 8

New member
נעל זכוכית.... הזכרת כאן נשכחות

יש דברים שהם מזמן לא נדירים, כמו הנעל למשל. אולי לא פתחת את המשימה באליניה עדיין? המשימה השניה שאת כותבת עליה נראית לי המשימה לקבל את הכובע. מה זאת אומרת לא מצליחה? עושה עליה רק MISS-ים? הבן שלי בדרך כלל מעלה נובים ברמות האלה, אז אין לי מושג לעזור לך.

killer97

New member
גם אני עשיתי

רק MISSים אז הרגתי עם att רגיל(CTRL) ואז הצלחתי

dDanielle1

New member
אז מה עושים עם הבאג הזה אני לא יכולה לעשות את

המשימה לא את זו ולא את המשימה עם הורד

dDanielle1

New member
המשחק מייאש המשימה overthrowing lord skeleton

במשימה לפני כן כבר נכנסתי לפורטל וחיסלתי אותו עכשיו צריך שוב אבל זה לא נותן לי להיכנס ואומר שאני צריכה להיותב מצב של party

Don Nirtin

New member
מספיק להיות בפארטי עם עצמך

וגם- צריך להמתין שעה בין כניסה למשנהו.

dDanielle1

New member
תודה רבה לכל העונים אבל רק מה עושים הם הבאג

שלא נותן לי לעשות את המשימהה??

למעלה