עזרה בבקשה....

edden7

New member
עזרה בבקשה....

אהמ אהמ... חברי פורום דיבוב וקרינות יקרים, לאחר שנים שלא העלתי איזה פאנדאב מאעפן החלטתי לבקש את עזרתכם, חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי סרט/סדרה שיש לאחת הדמויות קול שיתאים לי.(מומלץ דמות מצחיקה ולא רגשנית-בתור התחלה...) אני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על דמות ומקום שממנו אני אוכל להוריד את הסרטון ואת מה שהיא אומרת.:) טוב זה מביך.
..הנה הפאנדאב הראשון שלי כדי שתוכלו להיזכר בקול-שימו לב אני הבת ולא הבן. תודה. ואני מבקשת לא לצחוק עליי,אפילו לא ביניכם לבין עצמכם! http://www.youtube.com/watch?v=4Ho-ISELhgM

foxi943

New member
ברור שאת הבת!!

דבר ראשון עדן, אני תמיד אזכור שאת הבת כי את אחרי הכל, תאומתי (עוד מילה שכיף להגיד) לשם :p דבר שני, יצא ממש נחמד, אהבתי :) דבר שלישי, אין לי שום מושג! חחח

edden7

New member
באמת?

אהבת באמת או שאתה אומר לי את זה כי אתה תאומי ?(הבנת?חחחח,מכיוון שאנחנו סוג של תאומים(גם בגיל אם שמת לב) אני מרשה לעצמי לגנוב לך בדיחות טוב?). אני שמחה שאהבת(למרות שאני יודעת שאמרת את זה מתוך נימוס לבד...), ותודה על הניסיון למצוא דמות לקולי המוזר....:) אבל עדיין יקח לי זמן עד שאני אגיע ליכולות הדיבוב שלך (קנאת אחים,תמיד יש אח אחד יותר טוב...עצוב...):)

foxi943

New member
תאומתי היקרה :)

תקנאייי!!! אבל זה בסדר, גמאני לא כזה טוב :p לפחות אני הולך לקורס XD בטח הרבה יבואו וייתנו לך הערות, פשוט תנסי לייסם אותם :) תאומתי! :p

edden7

New member
תמיד טוב שיש אחים!

ידעתי שתועיל לי פעם....... אבל אני מפחדת שאפילו לקורס אני לא אתקבל...אני צריכה לשפר קודם כל את המשחק שלי...יש טיפים תאום? :)

foxi943

New member
אממ....

תלמדי משחק?? חחח תנסי להתחבר לסיטואציה שהדמות נמצאת בה, וממש להתפרק מול המיקרופון, לא לחשוב כאילו את מדברת למיקרופון. כשאת מדברת עם מיקרופון ביתי אז את כאילו חייבת כל הזמן להיות עם פה ישר למיקרופון, באולפנים את תוכלי קצת לזוז ולהתרחק ויהיה יותר קל! בעיקרון, אני לא האדם שיוכל ללמד אותך משחק, אבל בכל מקרה, תתאמני קצת ואז תלכי לאודישנים :)

edden7

New member
לא....

האמת שאני שונאת את האתר הזה,אבל אם אני אפתח אני אגיד לך. אבל יש לי סקייפ :(בפעם האחרונה שבדקתי....:)

edden7

New member
אין בעיה אחי!!

אני אנסה למצוא את המשתמש שלי ואם אני לא אמצא אני אפתח אחד חדש :), מה לא עושים בשביל אחים....:)

edden7

New member
בקשה נשלחה.

אם עוד מישהו רוצה זה הזמן...:,לפני שאני אשכח את הסיסמא שלי שוב.:)

barak97

New member
נסי לחשוב מה המטרה של הדמות בכל משפט

באיזו סיטואציה היא נמצאת, מה הסאב-טקסט של המשפט - המשמעות.

edden7

New member
אני מנסה .....

אבל זה לא מצליח לי,אני עכשיו מנסה לקרוא ספר עם רגש, ואני אנסה לעשות דמות מצחיקה כי אליהן יותר קל לי להתחבר. תודה רבה!!! :)

למעלה