עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

מה עושים כדי לשכוח?? מה אפשר לעשות כדי לא לחשוב ולא לקחת אישי הכל? אני בסוג של משבר ונראה שלאף אחד לא בא לשמוע ולהקשיב. הכל נראה אפור ומדכא וגם מעדיפה שלא לשתף יותר מדי כי איני יודעת כבר על מי לסמוך. מי חבר. מי נחש. ומי סתם מניאק... זו תקופה וזה עובר.. אבל זה לא עובר ולא נהיה קל יותר. המחשבות לא עוזבות,אני לא יודעת אם הכאב הוא של פרידה או של התאהבות חד צדדית... עזרה.. .. מה לא בסדר איתי?
למה להתאהב במה שאי אפשר?

mishu69

New member
וואי

עצם השעה של הכתיבה -זה בלופ של לילה בטוח שתקראי את זה בבוקר כבר וחצי מהתחושות יעברו, ניחשתי טוב? זה בטח משהו ישן, למה לא תספרי לאיזה ידיד רחוק, למשל אחד שנמצא מעבר לים? ולגבי את עצמך?? שלא תשכחי לרגע ולא תטעי לעולם! הכל בסדר אצלך! תמיד! די לאכול ת'לב!!

כן זה קורה לרוב בלילה.

ואכן כבר מרגישה טוב יותר. לצערי ברגש אי אפשר לשלוט... תודה

chenby

New member
נראה לי שכל אדם

בחלקים מסויימים בחיים הם חברים, בחלקים הם נחשים, ובחלקים אחרים הם סתם מניאקים.. כולנו כל הזמן עוברים בלהיות טובים או רעים.. כמובן שלפי פרשנויות לא לפי עובדות.. כי אני בטוחה שרוב האנשים רוצים לראות את עצמם כחברים טובים.. מינימום..

פרשנויות שנובעות מרגש.

לעתים לא נכונות .... הכי טוב הגיון. רק חבל שטיפת רגש הורסת כל הגיון.

seeyou

New member
"מי חבר. מי נחש. ומי סתם מניאק"

שאלות נכונות התשובות מתפלגות לפי אופי האדם מצד אחד אומרים שחבר לא דופק חבר אבל בפועל זה קורה ואפילו יש כאלו שמצפים לזה
מצד אחד את טוענת ש:"לאף אחד לא בא לשמוע ולהקשיב"(וזה נכון מאחר שלכול אחד יש את ה"חבילה" שלו) ומצד שני את מבקשת עזרה אבל מעדיפה שלא לשתף יותר מדי . אז איך אפשר "לעזור"?
יוסי נ.ב בקשר ל" התאהבות חד צדדית" In love there is always one who kisses and one who offers the cheek. -French Proverb

היו ששיתפתי מהר מדי והרגשתי פתוח

לדבר ולספר והם הקשיבו ופתאום.נעלמו.. מסיבות שלהם. או שנמאס להם לשמוע שוב ושוב אותו דבר .. בגלל זה כבר לא יודעת על מי לסמוך.. ועל ההתאהבות אני כועסת על עצמי כוון שהשלתי את עצמי ועדיין המחשבות נודדות אליו. רציתי נורא ולא יצא. כנראה הכל לטוב ...

seeyou

New member
בעיקרון חולדות-סודות לא מספרים לאף אחד "קרוב"

זה יכול להפוך עם הזמן בזמן ריב לנשק נגדך. ועל ההתאהבות? אין מה להצטער-זה דבר טוב בכול גיל גם אם לא מסתיים כמו באגדות מה שחשוב לדעתי זה לסמוך על עצמך-אף אחד לא יכול להרגיש מה שאת מרגישה ואף עצה לא תתאים ב-100% במיקרה הספציפי שלך-לכן דרושה תבונה

בגלל זה איני חושפת את כל הקלפים.

ואני סומכת על עצמי. פשוט לפעמים בא לי להתנתק מכולם והכל... ולהתחיל מחדש. לבחון מחדש. ללמוד. לשנות אווירה. ולפעמים נראה שאין כוחות ולא בא לעשות כלום. ואני יודעת שזו תקופה ויעבור. השאלה מתי ... )לא מצליחה לשלוח מסרים אחרת הייצי עונה שם )

למעלה