עזרה בבקשה...

BaMbA babe

New member
כן!

זה צירוף מקרים! בסך הכל ילדה חדשה שמה בובות שלה ואת באה ומעלילה עליה שהיא שולחת וירוסים?!? ואם היית מבינה עוד קצת במחשבים היית יודעת שאי אפשר לשלוח לפה וירוסים דרך תמונות... קפיש?

victorya

New member
גם לי זה לא עולה.../images/Emo127.gif

רק אחת הצלחתי לראות, אבל סביר שהיא לא עושה את זה בכוונה. אז נועה- אל תגזימי, ובמבה בייב (או משהו כזה)- אפשר לשלוח וירוסים דרך תמונות, ואפשר, אם המחשב שלך לא בסדר, לשלוח כל מיני צרות למחשבים של אחרים. כל דרך שיוצרים קשר עם מחשב אחר. אפילו צ´אט.

אוקיי,מוזר מאד...

אני לא ראיתי בחיים בובה שלה, מעניין שרק שאני פותחת קובץ שלה אז המחשב שלי נתקע... מה המחשב שלי שונא אותה? עשיתי ניסיון לפני כמה דקות בדקתי המון קבצים ואת כולם ראיתי ומעניין שאני פותחת את הקובץ שלה... בום! המחשב שלי נתקע ונכבה! ועובדה שגם לשמוצה זה קורה כל הזמן! אז אולגה,שימי קובץ אחד כדי שאני אראה.. תודה,נועה ואני לא מנסה לעשות כלום לאף אחד! זה מעצבן שהמחשב שלי נתקע! אז אוקיי אני לא אפתח יותר קבצים שלה..

Alexis14

New member
לא רוצה להתערב בוויכוח, אבל אני

הצלחתי לראות את שתי הדוליז שהיא שמה

פתאום...

הצלחתי לראות דולי אחת שלה.. מעניין למה שכל הנושא הזה צץ, פתאום רואים... אולי זה עוד צרוף מקרים?

Tinke®Bell

New member
סיילנט חדשה מ-1 הבייסים שעשיתי

מצטערת שניצלתי,פשוט ראיתי שכבר ענו לך וגם שאחרים שמו את הדוליז שלהם. יוצא לי שיער טוב בבייסים האלה..

visitor

New member
תגובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב אז, אני לא מפיצה וירוסים, אם הייתי אז כל המחשבים שלכם היו מעבדים אינפורמציה או שNORTON היה מופעל , האם זה קרה? לא פשוט לא ראיתם את הדוליז שלי, אז רוב הסיכויים שהבעיה אצלי במחשב...... וזה ממש מגעיל מצדך נועה הפצצה להאשים אותי בכזה דבר כאשר לא קרה הרי כלום חמחשב שלך בסך הכל לא ראית את הדוליז שלי, אז מה?????? למה לי גם לעשות את זה ? אני מגיבה לדוליז של אחרים ובו זמנית שמה וירוס כי אני אוהבת לומר לאנשים שאהבתי את הדוליז שלהם וגם להרוס להם את המחשב.....???? ויכלת לשלוח לי מסר, נועה הפצצה, לומר ואז אולי הייתי בודקת שמשהו לא בסדר אצלי או משהו כזה אבל ככה להאשים, במיוחד כאשר אין לך שום בסיס לדברים חוץ מזה שהמחשב התנתק? ואחרי שילדה אחת הגיבה שהיא כן ראתה את עוד אומרת שאני גרמתי לה לראות, איך בדיוק???? פתאום?????? והמנהלת את ממש לא במקום, לא כתבת לי כלום לא שאלת ואת ממשיכה את השירשור הזה???? אבל שיהיה אני לא אשלח דוליז סליחה "וירוסים" יותר....

BaMbA babe

New member
ואני מצדיקה אותה!

כי יש לי נורטון אנטי וירוס והוא פועל 7-24!!! וגם כי היא סתם נראת לי נחמדה...(חי חי חי
)

אוקיי,אין בעיה אולגה

שלחי מה שבא לך,אני לא אפתח את הקבצים שלך, ולא מתוך להיות "מגעילה" אלייך, אלא מתוך זה שנמאס לי שהמחשב נתקע... גמרנו ת´סיפור הזה?

Mooa-Numi

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה אני עשיתי?!

Tinke®Bell

New member
כלום..

ובגלל זה שאלתי למה היא כתבה את זה כתגובה להודעה שלי

visitor

New member
Tink@bell..........

אלוהים אי אשפר להיעלב מכל דבר!!! כתבתי אחרי ההודעה שלך כי רציתי שההודעה שלי תיהיה אחרונה...... לא רשמתי כלום עלייך......... נועה , אני לא אעלב אם לא תפתחי את הקבצים שלי, אלוהים אפשר לחשוב שאני יודעת מי פותח ומי לא , אבל אל תפיצי שמועות בבקשה!!!!!!! ובמבה בייב אני חושבת שאת בן אדם ממש נפלא, זה שאת ככה הגנת עליי בלי אפילו להכיר אותי. תודה לך.

למעלה