עזרה בבקשה.

הכו2שת

New member
עזרה בבקשה.

היי, יקירי בנה אתר והוא כבר נמצא בחיפוש בגוגל, אבל הבעיה היא שהעמוד הראשון שגוגל מראה כשמחפשים את השם של האתר, הוא לא העמוד הראשי אלא ה"צור קשר". כיצד זה ייתכן? ואיך אפשר לשנות את העובדה המצערת? :) זה האתר. http://radiofrog.net/ תודה מראש לעונים.

arye9

New member
אתר נהדר (אין לי תשובה
)

arye9

New member
שכחתי להגיד שקישור אחד כבר יש לך

הכנסתי לאתר לפני כמה ימים. האתר בהרבה יותר נוח מהאתר הקודם שהשתמשתי בו. ביחוד אני אוהב את הקישור לרדיו נוסטלגיה (עוד קישור בפורום נוסטלגיה)

תמיד יש מה לעשות...

ראשית אתר יפה ונעים לעין... כדאי "לתקן" את זה כדאי לבנות כמה קישורים לאתר (לינקים מאתרים אחרים) תחת מילת העוגן רדיו צפרדע. מאחר וזה אתר חדש לפעמים לוקח לגוגל קצת זמן להציג את הדברים נכון.

parpelon10

New member
מצטרף לעמית ו..

מוסיף קצת משלי :) ברמת ה ON PAGE הקוד נראה תקין ותגי המטה מוגדרים נכון עם ביטויים נכונים (למרות שהייתי מנסה תחילה להתקדם בביטויים קלים יותר) הייתי מוסיף מעט תוכן כתוב כדי שהטקסט יראה טבעי יותר באתר - אולי להוסיף מאמר קטן על שמיעת רדיו בעמוד הפתיח או להוסיף קצת יותר תוכן לאתר אפילו בשת"פ אם אתר אחר . מסביב לאתר הייתי יותר רשת קישורים - קל מאד למצוא אתרים שירצו לקשר אליהם ולהציע לגולשיהם אפשרות לשמוע רדיו בחינם וזו דרך טובה להתקדם . תוכלו גם להקים עמוד פייסבוק לאתר שימשוך את התוכן מהאתר ויאפשר לגולשים נוספים להגיע אליו ובכך להגדיל את החיבור אליו (מי מאיתנו לא ישמח לשמוע מוזיקה גם בפייסבוק אם היא זמינה ?) בהצלחה

bashi10

New member
קישורים+ מילות מפתח

תבדקי לאן כל הקישורים מובילים - קישורים חיצוניים והכי חשוב קישורים פניימים בתוך האתר, האם יש מתוך האתר יותר קישורים שמובילים לדף הצור קשר? מלבד זאת. בדף הצור קשר תורידי קצת מילות מפתח או שני אותם והדגישי יותר בדף הבית אבל הנושא של הקישורים הוא קריטי

bashi10

New member
היי, אדגיש שלא עברתי על האתר,

רק ידוע לי שזו הבעיה הנפוצה

משקל דפים באתר, והבחירה של מנוע החיפוש.....

תראי מבדיקה בסיסית באתר קל לי לראות למה המנוע חיפוש מתבלבל כשהוא גולש באתרך, הדפים בנויים רובם מתמונות בלבד ומקשים על המנועי חיפוש לקרוא ולהבין אותם. דף הבית מכיל רק קישורים לדפים שזהים אליו ונראה שמנוע החיפוש העניש אותו והסיר את דף הבית ואת כל הקישורים שלו חוץ מצרו קשר, שמבחינת גוגל הוא הדף היחידי שלא מכיל תוכן זהה. מציע לך לכל קישור להוסיף מעט מלל בשביל שהדפים לא היו דומים לדפים האחרים. ולשלב מעט טקסט באתר

הכו2שת

New member
על הדרך, יש למישהו אולי אתרים מומלצים

לפרסום האתר, או מאמרים על האתר? :)

danielee

New member
מבלי לבדוק בגוגל אגיד לך

שאת צריכה זמן, וגוגל ילמד מה הדף הנכון שלך:) תפסיקי להיות לחוצה על הדברים האלה בגוגל ותסיימי את ההשקה שתכננת לאתר חכי מעט זמן ותראי שהכל מסתדר.

למעלה