עזרה בבקשה!

Actresss

New member
עזרה בבקשה!

קראתי את המדריכים שצירפתם לי פה שממליצים לפתוח חשבונות בפייסבוק, במקושרים וכו' כדי להעיף את את העמוד שבו מופיע השם המלא שלי עם מידע שאני לא רוצה שאנשים ידעו עלי אבל הבעיה היא- אני לא רוצה שהשם המלא שלי יופיע בכלל בגוגל ולכן אני רוצה להעלות את הדפים שיש מתחת לדף הלא רצוי שבהם מופיעים עמודים מויקיפידיה ששם מופיעים קטעים מהשם שלי שזהים לדמויות מהספרים/ סדרות שעליהם נכתבו הדפים מויקיפידיה? איך לעשות את זה? ניסיתי עם בלוגים בבלוגספוט כשרשמתי ב anchor text את השם המלא שלי וקישרתי לעמודים בויקיפדיה אבל הבעיה היא שאחר כך בתוצאות החיפוש במנוע החיפוש בתיאור האתר הופיע השם המלא שלי שכתבתי בבלוגספוט אז מה לעשות? אולי להיכנס לhtml של הבלוגים בבלוגספוט ושם לשים את התג meta description ולכתוב שם משהו שלא כולל את השם שלי? גם הבנתי שאפשר לשים איזשהו תג של רובוטים שמסתיר מידע בקיצר- מה עלי לעשות? תודה מראש על כל עזרה

אתה רוצה לקדם את השם שלך בלי שיופיע באתר?

במידה ותפתח דפים בבלוגים וגם אם תשנה את התאור של הדפים גוגל תציג את האתר בתוצאות וכתאור תציג חלק מהתוכן שבו השם שלך מופיע על מנת לעשות מה שאתה מבקש אני מציע לך לבדוק אפשרות של "השגת" קישורים לא במקומות שנכתבו רק לשם הקישור על השם שלך. ולפעמים על מנת להסיר איזכורים שלילים יש צורך לערב עו"ד ....

למעלה