עזרה בבקשה!

Kitten Girl

New member
עזרה בבקשה!

יש לי חבר ומאז שיש לי אותו מבחינת ההורים רק נהיה רע! ממש רע לי בבית! (אני בת 26) אני מתחתנת בקרוב ואתמול הלכנו לאולם מסויים וההורים שלי ושלו גם באו, משום מה הם החליטו ובמיחוד אבא שלי לקבוע איך יתנהלו החיים. בעל האולם דיבר ובסוף שאל מה הכלה אומרת, אז אמרתי לא יודעת. רציתי שנתייעץ קודם ולא ישר נחתום. אבל אז אבא שלי החליט לרדת עלי מול כולם ולהגיד לחשוב מה לחשוב גם כן את. ואז הם סגרו. אני מרגישה שאין לי יד בעניין והכל מתנהל על חשבון הגב שלי. אין לי את היכולת להיות עצמאית. כי הכל קובעים לי. אמרתי לאמא שלי שחבל שהעניינים מתנהלים ככה כי נורא עצוב לי לחיות ככה בהרגשה שכל הזמן נגדי - אמרתי לה שטוב לי יותר שם מאשר פה אז במקום להגיד לי מה רע לך פה, מה אני עושה לא נכון שהמצב הגיע ליידי כך שאת אומרת דבר שכזה!? לדוגמא לא ידעתי בעניין המשכנתא שאני יכולה לקחת את זה עם תחנות יצאה שככה מתי שאני ארצה להביא עוד כסף אני יוכל. אז אמא שלי אומרת לי שאני מטומטמת ושאני לא יודעת כלום מהחיים שלי. טוב שיש אותה בשביל להגיד לי דברים שאני לא יודעת. כל מה שאני אומרת לה לא זה דווקא כן, כשהקשר עוד היה טרי בקשתי ממנה לא לספר על זה כי זה עדיין מוקדם מידי - סיפרה בכל זאת. שאני הולכת להתחתן גם לא לספר כי יש עוד זמן. כל מה שאני אומרת לה זה ההפך ודווקא וכשאני שואלת אותה למה דווקא היא לא מתייחסת! אבא שלי פונה לאח שלי הצעיר ממני ומדבר איתו ואומרת לו מה עושים באירוע או איפה זה יהיה או כמה יבואו. ראינו אולם בפ"ת ושם מנה עולה 120 פלוס על האולם מביא מתנה של 3000 ש"ח ותקליטן ומסכי פלאזמה עליו. באולם השני באור יהודה 150 ש"ח מנה וכל השאר עלינו והאולם לא נראה רע. כשאני אומרת שעדיף בפ"ת עם כל ההטבות שבעל האולם מביא לנו הם לא מקשיבים לי. הם אומרים אולם מגעיל ולא אכפת לנו מהשאר. אבא שלי החליט על האולם באור יהודה והחליט שכל ה 330 אנשים שאנחנו התחייבנו עליהם יגיעו כי זה מה שדורש האולם הגדול הספציפי הזה. מה שהוא לא לוקח בחשבון זה מה יהיה אם זה לא יצא לפועל ובעצם תפסיד! ואז במקום להרוויח מהאולם בפ"ת אני יפסיד כי בחרתי באור יהודה. כולם פשוט יורדים עלי ואומרים לי שאני חושבת על כסף וככה גם המשפחה שלו והם לא מפסיקים לרדת עליהם. אמא שלו אמרה אני רוצה שתחתום שאתה מתחייבת שכל ה 300 איש יבאו אז אבא שלי התחיל להתעצבן ואמר מה זה כסף, זה זבל כסף! ואז התחיל להיות מלחמה בניהם! ההורים שלי כועסים עלי למה אני מצדדת בהם ולא באבא שלי כשהוא אמר את זה. אני מסיכמה ששני הדברים לא היו במקום - אבל מצד אחד יש להבין את אמא שלו כי היא בסה"כ רוצה לוודא שזה אכן כך מבחינת כמות האנשים של נפסיד! להגיד כסף זה מסריח זה לא אומרים לא משנה מהם הנסיבות לדעתי! זה ככה כל יום!!!! מה עושים בשביל לצאת מן הגהנום הזה ? כמה שאני מסבירה להם שאני בוגרת ואילו הם ההחלטות שלי כלום לא עוזר! אני מתהההההההההההההה לברוח מהבית!

גרא.

New member
Kitten Girlכפי שידוע,"בעל המאה הוא בעל הדעה".

אם הורייך,יחד עם הורי חברך,משלמים את הוצאות החתונה.ההחלטה היכן היא תהיה,ומה יהיה בה,היא בידיהם.לבטח גם יקצו לך מספר הזמנות מוגבל לחברייך/תייך.כשלך לא יהיה למעשה זכות ערעור.בכל מקרה כך או כך,החתונה תגיע,היא תעבור בשלום,ואת תוכלי לברוח מהבית עם בעלך.מזל טוב.

למעלה