עזרה בבקשה.

שרון 85

New member
עזרה בבקשה.

פתחתי קייס באיביי על מוצר שנשלח אליי מהונג קונג ב-29/3 ולא הגיע עדיין. פתחתי את הקייס אחרי ששלחתי מייל למוכרת אם יש לה אולי מספר מעקב או מידע כלשהו ולא קיבלתי ממנה שום תגובה. המוכרת הגיבה היום לקייס ע"י נתינת מספר מעקב. כשהזנתי את מספר המעקב באתר של דואר הונג קונג, היה רשום לי שהמוצר עזב את הונג קונג ליעדו בתאריך ה-3/5. כשהזנתי את המספר מעקב באתר של דואר ישראל, רשום "נעשה ניסיון למסור את הפריט לנמען ב-27/4". מה זה? מה קורה פה?

goolgol

New member
כנראה שהיא שלחה לכתובת לא נכונה

לכן ההודעה. מבחינתך, תמשיכי עם הקייס, תסלימי אותו ותטעני (מה שנכון) שלא קיבלת. מנסיון שלי (הן כקונה והן כמוכר) רוב הסיכויים שתקבלי את הכסף במלואו מפייפל.

שרון 85

New member
אתה חושב שיש טעם להתקשר מחר לדואר ולשאול אם

ידוע משהו על החבילה ע"פ המספר מעקב? המוכרת שלחה לי עכשיו הודעה באיביי שהפריט נשלח ב-1/4 ושאני יכולה לעקוב אחריו ב-http://www.anpost.ie/AnPost/ . אבל לא הצלחתי להכנס לקישור הזה. אני לא יודעת איך להשמיך מכאן, אף פעם לא פתחתי קייס.. בקייס רשום לי עכשיו If you are satisfied with the seller's action, please let us know by responding to the case. אבל לא רשום לי איך לפעול אם אני לא מרוצה.. אשמח לעזרה.

goolgol

New member
בהחלט את יכולה להתקשר לדואר

שיבררו עבורך את הסוגיה. אחר כך-אם זה לא יעזור, יש לך אפשרות לעלות דרגה בקליים - Escalate (נדמה לי כך זה נקרא שם) ולתת לאיביי לפתור את הבעיה.

שרון 85

New member
אני אעשה את זה..להתקשר לסניף שלי? שהפריט היה

אמור להגיע אליו?..או שיש מספר טלפון כללי כלשהו?

טלי5555

New member
עדיף

לגשת לסניף עם מס' המעקב. יתכן שלא שלחו לך הודעה/ההודעה לא הגיעה, והפריט אצלם. פניה ישירה תמיד עדיפה.

ozitex

New member
אני במקומך

הייתי מבקש מהשולחת את הכתובת אליה היא שלחה את הפריט, הרי יש לה את הכתובת אם היא שלחה אותו רשום.

שרון 85

New member
האם לעשות זאת בהודעות באיביי או שבגלל שפתחתי

דיספיוט הכל צריך להעשות דרך הקייס?

שרון 85

New member
שאלתי אותה,היא שלחה לכתובת שלי..אז לפנות

לדואר עם מספר המעקב?

The Experience

New member
כן..בטח הדוור התבלבל או משהו

הכי טוב להתקשר ותוך שניות תהיה לך תשובה ברורה לגבי איפה המוצר ומחר תחזרי לפורום עם חיוך והחבילה ליד

שרון 85

New member
הדואר אמר כי המוצר נשלח חזרה לשולח, כלומר

להונג קונג, כי הפריט "לא נדרש"!. ולא קיבלתי שום פתק דואר רשום. איך אני ממשיכה מכאן עם הקייס?

שרון 85

New member
איך אני עושה את זה? אבל מה לגבי המוכר והקייס

שפתחתי באיביי נגדו?

למעלה