עזרה בבקשה העלתי מוצר ובמחיר המשלוח אני לא מבין איך מכניסים עוד ארצות חוץ מארה"ב
י יובי47 New member 15/3/10 #1 עזרה בבקשה העלתי מוצר ובמחיר המשלוח אני לא מבין איך מכניסים עוד ארצות חוץ מארה"ב
ח חזאי ירושלמי New member 15/3/10 #2 היי יובי. בעמוד המכירה יש קטגוריה של Give buyers shipping details. שם תלחץ על Add or remove options ואז תסמן בווי Show international services and options זהו
היי יובי. בעמוד המכירה יש קטגוריה של Give buyers shipping details. שם תלחץ על Add or remove options ואז תסמן בווי Show international services and options זהו
P panayotiss New member 15/3/10 #4 אנחנו עדיין ממתינים לדגימה מהמצלמה המהוללת תצלם אפילו חתול, עם הקודמת ועם הניקון. סיקרנת אותנו וזנחת...לא יפה
אנחנו עדיין ממתינים לדגימה מהמצלמה המהוללת תצלם אפילו חתול, עם הקודמת ועם הניקון. סיקרנת אותנו וזנחת...לא יפה
ח חזאי ירושלמי New member 15/3/10 #8 תכנס למכירות שהעלתי אתמול, תראה את התמונות אולם שים לב שהתמונות שבתוך הליסט (אלו שהכנסתי בHTML) הן באיכות הרבה יותר גבוהה והן נראות מרשימות למדי.
תכנס למכירות שהעלתי אתמול, תראה את התמונות אולם שים לב שהתמונות שבתוך הליסט (אלו שהכנסתי בHTML) הן באיכות הרבה יותר גבוהה והן נראות מרשימות למדי.
י יובי47 New member 15/3/10 #5 תודה רבה עוד שאלה קטנה איך אני מכניס את המחשבון של תעריפי המשלוח לפי ארצות? תודה מראש
י יובי47 New member 15/3/10 #7 כן אבל... כשאני מגדיר worldwide הוא מבקש שאני יקיש לו סכום של משלוח,השאלה היא של איזה ארץ אני אמור לרשום לו של ארה"ב??
כן אבל... כשאני מגדיר worldwide הוא מבקש שאני יקיש לו סכום של משלוח,השאלה היא של איזה ארץ אני אמור לרשום לו של ארה"ב??
O ozitex New member 16/3/10 #9 אם אתה רשום ב- COM אפשרות המשלוח הראשונה בליסטינג שלך מתייחסת לארה"ב כולה מבחינתך. אין צורך לפרט מדינות.
אם אתה רשום ב- COM אפשרות המשלוח הראשונה בליסטינג שלך מתייחסת לארה"ב כולה מבחינתך. אין צורך לפרט מדינות.