עזרה בבקשה..

ScooBy

New member
אה כן שכחתי

את ענף קפיצות מכשולי שדה... ענף ממש לא מפותח בארץ... פעם היה מסלול מכשולי שדה בבצרה (נראה לי ששם..) וסגרו אותו... ויש גם את משחק הפולו שאותו משחקים על גבי סוסים... ענף זה גם לא קיים בארץ... משחקים אותו בעיקר באנגליה....

שככת גם את ה-

וולטז´!!! אף אחד לא מכיר את זה??? ומי שכן מכיר... אתם יכולים לתת לי חומר על זה?

speedy123

New member
וולטז´ זה

לעשות פעלולים על הסוס כמו עמידות ידיים וכאלה נכון?....

מריושי

New member
ויש גם

three day event כשיום אחד עושים קפיצות, באחר דרסאג´, ובשלישי מכשולי שדה. וסילי טנס היה בשיאו במקום 28 בעולם במקצוע הזה

קטיפה

New member
תודה תודה לכם..ובהזדמנות זו אני רוצ

אני רוצה לספר את חוויות הרכיבה שלי היום רכבתי והיה מזה כיף לאחר שלא רכבתי איזה חודש!!!!!!!!! אלוהים רעדתי כמו לא יודעת מה מזה פחדתי אחרי הטראומה שלי אבל המדריך היה כזה מתוק!11 שהכול היסתדר! רכבתי על סוס דיי זקן בשם מייק..מזה רגוע וחמוד שרצה כל שניה לאכול ונקרעו לי היידים מלמשוך אותו..לא נורא בקיצור היה אחלה ומזה כיף!

קטיפה

New member
הטראומה..

רכבתי על סוסה דיי נחמדה.. ואחותי הייתה צריכה עזרה עם הסוס אז המדריך הלך אליה ואז הסוסה שלי התחילה ללכת ולעבוד את המדריך ניסיתי לעצור אותה ואז היא התחילה לדהור ואז גם הסוסה של אחותי התחילה לדהור והיא רצה ממש מהר והרגליים יצאו לי מהארכובות ונפלו לי המושכות ואז היא החליקה ואז ירדתי כולי בוכה ורועדת ומאז אני פוחדת מסוסים

קטיפה

New member
ומאז..

אני יודעת לשלוט בסוס ולהראות לו מי הבוס! ואני יודעת לעצור אותו אז אני מקווה שזה לא יקרה לי שוב.. אני לא רוצה להיות שוב עם נקע ביד

באאאסה....../images/Emo121.gif

קורה... לי זה קרה, אבל למזלי לא עם אחותי..: יצאתי לטיול עם סוסה בשם סולטנה, שהיא חצי ערביה (כמו שחכמים כבר אמרו לפני, עם סוסים ערביים באות צרות) והיא הכי מהירה (
) בחווה שלנו. היא די קרציה, בקושי מקשיבה למי שרוכב עליה.. בכלאופן, אני יצאתי איתה בשעור ה..לא יודעת.. יכול להיות השמיני שלי, שידעתי רק טרוט וקאנטר.. היא התחילה לעשות לי גאלופ. אני מצאתי את עצמי כמעט נוגעת במתג מרוב שמשכתי את המושכות. בסוף היא עשתה פניה חדה כנראה בשביל להיפטר ממני. אני נפלתי ולמזלי סולטנה לא דרכה עלי (אני זוכרת איך שראיתי את הרגל שלה מתנדנדת מעל הרגל שלי ואז מוצאת מקום אחר לדרוך עליו). אז קמתי מהר בתקווה שלא ראו אותי. כשהמדריכה הגיעה צחקתי ואמרתי לה שהכל בסדר.. אז החלפתי אתה סוס.. וכל הדרך היה לי עדין חול בתוך המכנסיים.
אבל היה די כיף בסך-הכל. מאז לא נפלתי יותר.. באורך פלא.. כי קרו לי מקרים דומים.. עם באקינג, עליה על 2 ואפילו גאלופ... פשוט צריך להיות דרוך ומוכן לכל דבר.. בסך הכל, מתגברים.. עוברים הלאה, אני בטוחה שתמצאי את האומץ לחזור לרכב בחופשיות, אם את אוהבת סוסים.... ואני בטוחה שאת אוהבת
שיהיה לך הרבה בהצלחה! ואני מקווה שתרכבי הרבה-הרבה!!!

speedy123

New member
סולטנה.........

גם אני נפלתי ממנה. בגאלופ......... רכבתי עם מריאנה יעל ועוד ילד שלא יודע לרכב אני הייתי על סולטנה הילד על הודיני. הודיני החליט להפטר מהילד .........והוא באמת העיף אותו.(באמצע גאלופ). הודיני התחרפן ופתח בגאלופ מטורף ואני שכבר הייתי באותו זמן בגאלופ הסתכלתי רגע אחורה ואת מי ראיתי....את הודיני בגאלופ בלי אף אחד עליו! נכנסתי ללחץ כמובן. ובאחת הפניות איבדתי ארכובות. הצלחתי להחזיק מעמד בלי ארכובות אבל בפניה השניה החלטתי שאם אני לא יקפוץ זה יהיה מסוכן נורא כי היא תעשה לי פתאום כל מיניי שטויות עם הודיני. בקיצור קפצתי. לא קרה לי כלום חוץ מזה שאני לא מתכוונת לצאת עליה לטיולים יותר. אז WELCOME 2 THE CLUB !

otop

New member
עם ערבים באות צרות???????

אני לא בטוח שהתכונו לסוסים.... אני רוכב כבר 6-7 שנים ואני רוכב רק על ערבים, נכון, היו כמה נפילות לא נעימות במיוחד אבל זה לא אומר שהבעיה הייתה בסוס. נפלתי כי איבדתי ריכוז לשניה והסוס ניצל את זה.... הרעיון הוא להיות כל הזמן בפוקוס, לא לאבד ריכוז אפילו לא לשניה ולהיות ערניים לתנועות של הסוס ולדעת להבין אותן. אני רכבתי לפני שבוע על סטליון ערבי ואני חייב לציין שזאת הייתה חוויה אדירה לא רכבתי אף פעם על סוס כ"כ נוח..... עכשיו אני לא ירכב איזה חודשיים כי עשו לי ניתוח ברגל.....

מסכן..

מה שאמרתי היה חצי בדיחה.. לגבי הסוסים הערביים.. אבל באופן כללי, הם באמת מביאים צרות
כלאופן, אתה צודק.. בדיוק כמו שאמרתי בהודעה הנ"ל.. תמיד צריך להיות דרוך ומוכן... זה כל מה שצריך בשביל להשאר על האוכף..

מריושי

New member
וסילי טנס

נחשב לאחד הרוכבים הבכירים בישראל היה שותף בנבחרת רוסיה באולימפיאדת ברצלונה בשיאו דורג במקום ה28 בעולם במקצוע ה-ת´רי דיי אבנט ענף שמשלב קפיצות ראווה, דרסאג´ ומכשולי שדה. כיום הוא מהווה חצי מצוות המאמנים של נבחרת ישראל לנוער וילדים בקפיצות ראווה (החצי השני של הצוות זה אורי בורשטיין) מתפקד בתור מאמן ראשי בחוות הקאנטרי ורשפון

מריושי

New member
פשוט

בושה אם מישהו מענף הקפיצות לא יודע מי זה וסילי תסלחי לי אבל שאלה מטומטמת

otop

New member
אם השאלה אם אני מכיר את וסילי הייתה

אלי אז אני ממש מצטער - אני לא מכיר אותו. דבר שני - אני לא מענף הקפיצות אני רוכב ווסטרן, נטיה לריינינג... ואני די שונא את הקפיצות ובכלל אינגליש...(כן, אני ניסיתי...)

למעלה