עזרה בבקשה....

ר ו מ י ה

New member
סוריאנו

נחשב לרופא מקצועי בתחומו, אך אם תדפדפי בדפי הפורום תגלי שלא "רק דברים טובים" נאמרו עליו. על המקצועיות שלו אין אולי עוררין, היחס שלו זו כבר מחלקה אחרת וכבר נכתב על זה כאן בעבר. כפי שכבר נאמר לך- התקשרי אל כללית CALL ותבקשי מהם את רשימת הרופאים שאיתם בהסדר. הניתוח נקרא- לפרוסקופיה. באופן אישי לא הייתי בוחרת ברופא שנותן לי יחס לא ראוי.

../images/Emo18.gifכאן נמחקה תגובה ../images/Emo18.gif

אבקשכן להשתמש בשפה ראויה בפורום ואם יש למישהי בקורת על רופא מסוים, הבקורת תיכתב בהתאם לכללי ונהלי הפורום. בצורה מכובדת וראויה. הוצאת דיבה ולשון הרע הן עילות משפטיות אפשריות גם בעולם הוירטואלי-שימו לב.

optimit13

New member
לא להיות מיואשת

לגבי שם הניתוח להוצאת ציסטות מהשלחה, זה נקרא בשם הרגיל : לפרוסקופיה טיפולית. יש גם לפרוסקופיה אבחנתית שזה לא מה שאת צריכה, זה רק לראות מה יש בפנים ולצאת...לנציגי שירות בקופ"ח יש גם קוד מספרי לכל סוג של ניתוח. אצל סוריאנו משלמים 350 ש"ח עבור ביקור ובדיקה. ככה זה. הוא רופא עמוס ואם קובעים איתו תור מהיום למחר אז דיי צריכים להיות מותאמים ללו"ז שלו. זה מובן אני ממליצה בנוסף על ד"ר חן גולדשמיט. אם את יכולה לחכות עד שיוכל לנתח במדיקל סנטר בהרצליה אז כדי ( אם אסותא לא מאשרים לנתח מטופלות של קופ"ח כללית, אז אפשרי במדיקל סנטר בהרצליה- בדוק ), אם לא אז גם סוריאנו נחשב גם אחד הרופאים הטובים בתחום, לא כולן מתחברות לגישה שלו, לסגנון דיבור שלו מול המטופלות אבל אם רוצים נטו מקצועיות אז הוא נחשב גם מצויין. אני מציעה להירגע. לקחת בפרופורציה את כל העניין. בהצלחה

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

וואיי כמה בלאגן
באמת שלא נעים כשהולכים מוכנים לניתוח ומתבטל...מקווה שהכל מסתדר
לסידור הניתוח וכמובן עוד יותר
לניתוח לכשיצא לפועל.

למעלה