עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

אני מעוניין ללמוד את תחום הרפואה המשלימה כגון: נטורפתיה או שיאצו או רפואה סינית. שמעתי שאפשר ללמוד ואחרי השנה הראשונה לעבוד באותו תחום שלומדים. האם אתם יודעים באיזה תחום אפשר לעבוד אחרי השנה הראשונה? ע"מ שאוכל לאחר שנה להמשיך גם ללמוד וגם לעבוד באותו תחום. איזו מכללה עדיפה? תודה מראש

אף אחד?

בטווח יש פה בוגרים שלמדו באחת המכללות, אני אשמח להתייעץ עם מישהו שלמד. תודה

מלבד המקצועות ששאלת לגביהם,

יש עוד מקצועות תחת הכותרת רפואה משלימה לדוגמא - קינסיולוגיה מוח אחד

0 אור 0

New member
לימודי רפואה משלימה

במאמרי וקישורי הפורום וכן בדיונים רבים נוספים תמצא המלצות שונות על איך לבחור מקום לימודים ושיטה. התמצית מבחינתי: 1. כדאי לקבל טיפולים בשיטות השונות כדי לחוות באופן אישי מה מדבר אליך 2. חשוב כמובן לבחור בית ספר אמין ומוכר על ידי האיגודים באותו תחום שתבחר, אך זו דרישת מינימום שמעבר לה מה שקובע את איכות הלימודים שלך הוא המורה עצמו ותוכנית הלימודים (כדאי לבדוק גם כמה שעות לומדים וגם מה מקבלים מסביב כהעשרה נוספת כמו שיטות אבחון, פסיכולוגיה, צ'י קונג או יוגה וכד'). תיגש לבתי הספר הרלבנטיים מבחינתך ותבקש לדבר לא רק עם היועצת, אלא עם המורים, התלמידים , בוגרים, להכנס לשיעור נסיון. לשאלתך על עבודה לאחר שנה - באף אחת מהשיטות שציינת לא ניתן לעבוד כבר לאחר שנה. נטורופת רב תחומי (כולל גם שיטות מגע מורחבותו ונושאים נוספים) זה לפחות 4 שנים, ואם הוא לומד רק תזונה אז 3 רפואה סינית זה לפחות 4 שנים שיאצו זה שנתיים - בעבר לימודי שיאצו ורפלקסולוגיה היו שנה אחת שלאחריה היה ניתן לעבוד ורק חלק מהאנשים המשיכו לשנה נוספת. היום ניתן לעבוד ברוב המקומות רק עם תעודת בכיר. מה שאתה יכול לעשות זה ללמוד עיסוי במשך שנה, ואולי להוסיף שיטות קצרות טווח כמו רייקי, להתחיל לעבוד ותוך כדי להרחיב את הידע בשיטות העומק שציינת או אחרות שתיתקל אליהן ותמשך אליהן בעקבות הלימודים

ינוקא1

New member
אני למדתי במזרח מערב רפואה סינית

ובשנה הראשונה למדנו עיסוי שוודי וחלק גדול מהחבר'ה עסקו בכך במהלך השנים הבאות.

טאוֹ

New member
אוסף הקישורים של הפורום

עשוי לעזור לך: בתור התחלה

למעלה