עזרה בבקשה...

עזרה בבקשה...

נשואה כשנתיים לבחור דתי-לאומי. אני חזרתי בתשובה, והאהבה הייתה ענקית. משהו השתבש לפני שנה, הלכנו לייעוץ ב5 חודשים האחרונים, קינחנו בטיול.. ועכשיו הוא "לא יודע מה לעשות". כי נהיה טוב שוב. אבל הוא השתנה. "לא אוהב אותי כמו שאמורים לאהוב אישה" "לא נמשך". לפני הייעוץ אני שכנעתי ללכת.. אמר כי "הוא לא מאמין שזה ישנה משהו" - אך הוא טעה. לפני הטיול הוא היה בטוח שזה מה שיעזור לפרידה להיות יותר "קלה" כי לא נסתדר אבל היה מעולה. אחרי הטיול - הוא לא רוצה לשמוע את המילה יעוץ אך לא עושה דבר כדי להבהיר את המצב. מה עושים?.. המשפחה שלי לא שומרת שבת. . איך אני חוזרת הבייתה?.. אין לי משכורת משלי... מה עושים.....

שלום שלומית...

קודם כל, ולפני הכל - תהיי בטוחה שהכל יהיה בסדר. לא משנה מה יקרה ואיך, בסוף דברים מסתדרים. כולנו פה פחדנו לפני, תוך כדי ואחרי. גם עכשיו יש פחדים, אבל בסה"כ הכל מסתדר בע"ה לטובה. אני כותב את זה כי צריך להפריד בין 2 עניינים - א. המצב בינך לבין בעלך והאם אתם צריכים להישאר ביחד, ואם כן אז איך - וגם אם לא אז איך... ב. התוצאות של ההחלטה.. לגבי השאלה הראשונה לא נראה לי שיש דרך רצינית לענות תשובה רצינית דרך הפורום הזה. זה דברים שבינך לבינו, הם לא תלויים בנו וגם לא לגמרי בך. אם הוא מרגיש שהייעוץ לא תרם, אולי יש משהו אחר שכן יכול לתרום לדעתו?? אבל העניין השני הוא הקריטי יותר, והוא תלוי לגמרי בך. אם תיכנסי לסיחרור סביב העניין את תצאי בשן ועין. מצד שני אם תוכלי להיסתכל בצורה מפוקחת ויותר עצמאית על עצמך, יהיה הרבה יותר קל. מנסיון. לא משנה מה יקרה, את תלויה חיצונית בהמון גורמים, אבל הגישה היא 100%, והיא זאת שתקבע איזה מן חיים יהיו לך ואיך תתמודדי. ותמיד תזכרי שבפרספקטיבה דברים מסתדרים. בדרך כלל הם אפילו מסתדרים בצורה סבירה... נראה לי שכתבתי יותר מדי, אבל אין לי כח למחוק :) מלאא בהצלחה

למעלה