עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

שלום רב לחברי הפורום: אני רוצה לקנות טלוויזית LCD , ואני מתלבט בין מספר אתרים באינטרנט שבהם היא נמכרת. עשיתי חיפוש ב ZAP , אבל הבנתי שרוב הביקורות החיוביות לכל אתר הן בדרך כלל פיקטיביות. אשמח אם מישהו מכיר את האתרים הנ"ל , ויכול להמליץ אם לקנות / לא לקנות מאתר זה. האתרים המדוברים: LEGACY ( www.legacy.co.il )h אלקטריק דיל ( www.electricdeal.co.il) http://24.shopy.co.il/ 24 ONLINE - ( האתר הזה היה בעל מספר הביקורות הגבוה ביותר ). אשמח אם יש כאן כאלו שמכירים את האתרים הללו , ויוכלו לסייע באם הם אמינים וטובים או שלא. תודה מראש לכל מי שיעזור.

niya

New member
../images/Emo10.gifלצערי

אני לא מכירה אף אחד מהאתרים האלה, ולא יכולה להמליץ או לא להמליץ על אף אחד מהם. אבל, מנסיוני, אתה יכול לבדוק תמיד בחנויות אמיתיות, ולהתמקח בחנות הלא וירטואלית על המחיר, ולהגיע למחיר דומה לזה של אתרי אינטרנט (בן הזוג שלי קנה ככה תכולת בית שלמה
). בהצלחה

פרויז1

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo59.gif../images/Emo124.gifנייייייייההה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אייככככככייי יא ניייייהה
לקנות מכשירי חשמל
בבקשה, הפנייה שאין לה מתחרים בכל הארץ
מהפורום של נייה : אהם.. תעשו את הסקר שלכם, תשלימו אותו, תבחרו את המקום, לפי המחיר ותנאי העסקה שקיבלתם - עכשיו תסעו לחנות האוריגינלית של אבי סופר באלנבי ת"א (לא בחולון - חוצפן ולא אמין בעיניי!) שם תקבלו על אותו המוצר - במחיר ובתנאים יותר טובים !!!!!!!! בדוק! אנחנו עשרות שנים עושים את זה כך !!! פרט לכמה מכשירים שקנינו ישר מערוץ הקניות בטלביזיה. לאחרונה : טלביזיה ומקרר במחיר שלא יאומנו !!!!!!!!!!!!!! אל צ'כחו : אבי סופר באלנבי, 120 או קרוב מאוד לזה. שבוע טוב !!!

niya

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifקבלו את פרויז1 בהופעת בכורה

בפורום שופינג... מה, עד כאן אתה רודף אחרי?
פרויז1 הוא חבר בכיר בפורום "תרבות פרס" אותו הוא מפרסם בכל מקום אפשרי

פרויז1

New member
../images/Emo24.gifתודה, תודה../images/Emo70.gif

אפשר לשבת
שמעתי שאת מנהלת עסקי פורומים לקראת שופינג - באתי לעשות כמה ג'ובות. איפה אשאיג, אה?

niya

New member
דווקא קופצת מדי פעם לבקר

אבל אין לה יותר מדי נגישות לאינטרנט בימים אלו

פרויז1

New member
שאלתי וטרם השיבותיני לי.

מה? כך זה אצלכן? הצעתי לכן לשפנגג מכשירי אלקטרוניקה היי תיקיים במחיר שאין לו מיתחרה בשוּק ואף לא אחת מכן הגיבתני דבר ? בפורום תרבות פרס שאתן מוזמנות לבקר בו מיד, זה לא כך!!! שם נענים לכל בקשה של כל אחת/ד אפילללו אם זה אורחת חד פעמית.

niya

New member
../images/Emo9.gif

ששששששששש אל תעשה רעש
אנחנו בשופינג
, צריך להתרכז

פרויז1

New member
מוסיקה - פה נחשב רעש ?

טוב, טוב, תמיכו להנות מקניות. ותקנו בזול ובאיכויות

למעלה