עזרה בבקשה

ילד455

New member
עזרה בבקשה

שלום רב, יש לי ipod nano דור 4.... עד עכשיו העברתי מוזיקה לאייפוד מן מחשב נייד שהיה לי בחדר.. אך כעת קנינו מחשב נייח חדש...ואני רוצה להתחיל לנהל את האייפוד שלי דרכו... הסינכרון שהשתמשתי בו הוא ידני, ולכן לא אמורה להיות בעיה לחבר את האייפוד למחשב החדש. למרות כל זאת חיברתי את האייפוד למחשב החדש ו
תיקיית ה-Music ריקה. כיצד לפעול? האם אני יכול להעביר מוזיקה לנגן מבלי למחוק את המוזיקה שיש כבר בתוכו
תודה רבה על העזרה האדיבה

כמו שכבר אמרו לך, כנס לטאגליינס של הפורום

יש שם מאמר שעונה בדיוק על השאלה שלך - איך להעביר את ספריית המוזיקה לכונן אחר.

ילד455

New member
חיפשתי בטאגליינס ולא מצאתי, אודה לך אם תשים

את הקישור המלא למאמר. תודה רבה!!
ושיהיה סופ"ש נהדר

לא, אתה לא תקבל קישור

אתה אשכרה תצטרך ממש להיכנס לטאליינס ולחפש את המאמר שמסומן ב-* או להעתיק את: איך מעבירים את סיפרית המוסיקה של אייטיונס לכונן אחר בקלות ולחפש אותו עם Ctrl+F

ילד455

New member
תודה רבה שהערת את תשומת ליבי

אחרי שהבנתי שהשרשור הזה מסומן בכוכבית, היה קל יותר למצוא אותו. חבל שאתה מתבטא בצורה תקיפה בכל זאת אתה אדום, מומחה, ואנשים ממש עומדים בתור ומצפים לעזרתך\ אם אתה חושב שלא נכנסתי לטאגליינס בפעם הראשונה וסתם זרקתי חירטוט לאוויר רק כדי שאתה תיתן לי את הקישור - טעות בידך. לא כולם טרולים מעצבנים..יש כאלה שנכנסים לפה על מנת לצאת עם תשובה לבעייתויהם, גם אם זה אומר "לעבוד" קצת נקרא לזה. שבת שלום

ילד455

New member
לא מוצא את Advance -> Consolidate library

אני לא מוצא את Consolidate library, מה לעשות? תמונה מצורפת אשמח אם תנחה אותי ותסביר לי איפה הטעות שלי.

ילד455

New member
גם ב-Advance ב-PREFERENCES לא מופיע לי

"Consolidate library‬ " תמונה מצורפת אשמח לעזרה!

מצויין. עכשיו שאני יודע שקראת וניסית

תסתכל על תפריט File ואז על תפריד Library. האפשרות של Consolidate נמצאת שם.

ילד455

New member
את הפעולה הזו אני צריך לעשות במחשב הישן, לא?

במחשב החדש לא קורא כלום... תודה, שנית

תלוי איך אתה רוצה להעביר - דרך הרשת או

דרך כונן חיצוני. אתה צריך לשנות את המיקום למיקום שאליו אתה רוצה להעתיק ואז לעשות את הפעולה במחשב הישן כדי להעתיק.

ילד455

New member
ולאחר שעשיתי את הפעולה במחשב הישן

(שבו נמצאת כל המוזיקה שיש באייפוד כמובן) אז פשוט להעתיק את התיקייה הזו אל המחשב החדש (דרך USB לדוגמה) ולגרור אותה אל תוך האייטונס (הריק..כך הוא נראה במחשב החדש)?

למעלה