*****עזרה בבקשה******

Liberty Bell

New member
*****עזרה בבקשה******

אהלן (אני לא מאד מבינה באייפודים אז תיאלצו לגלות סבלנות) אני ממש רוצה לקנות אייפוד כמתנה, ואני רוצה להעלות עליו שירים מראש אבל לפי מה שסיפרו לי ברגע שאני אעשה כזה דבר מקבל המתנה לא יוכל להעלות שירים מאף מחשב אחר......ולא- כל השירים הקיימים יימחקו................ א) היש אמת בדבר?? ב) אם אני אצרף דיסק שירים יהיה אפשר להעלות אותם לאייפוד אע"פ שהם לא הורדו דרך אייטונס? יש למישהו הצעה יצירתית איך אני יכולה לפתור את זה? האופציות שעומדות בפניי כרגע הן לתקוע את האייפוד עם אותם שירים לנצח, לתת אייפוד ריק וזה בתחתית העדיפויות, לקנות נגן אחר וגם זה לא ממש רצוי אם זה רלוונטי לשאלה הדגם שהתעניינתי בו זה אחד הננואים, כנראה מהדור הרביעי אבל עוד לא נסגרתי סופית (אני אצטרך עזרה גם בזה)

s998

New member
אין שום בעיה

ניהול ה ipod מתבצע בעזרת תוכנת itunes כברירת מחדל התוכנה מסכרנת באופן אוטומטית את ה Ipod כך שאם תעלה שירים מהמחשב שלך רק תצטרך לדאוג שמקבל המתנה קודם כל יגדיר את ה itunes שלא יסנכרן אוטומטית את ה ipod ורק אז לחבר. כך הוא יוכל להוסיף שירים מבלי למחוק את מה ששמת שם.

uriler

New member
תקראי את מדריכי "בלי פאניקה" בטאגליינס -

זה יענה על כל השאלות. אגב, אחלה רעיון למתנה, אבל אני אישית הייתי נהנה יותר מאייפוד סגור + דיסק עם שירים מאשר אייפוד שנפתח כבר, לי לפחות זה היה פוגם ב"חווית הגאדג'ט החדש" (אבל אולי זה רק אני
)

למעלה