עזרה בבקשה:)

עזרה בבקשה:)

תקשיבו, אנחנו מורות בבית ספר ניסויי ועובדות על אמנה בית ספרית, מאחר ואנחנו מאמינות שאתם יודעים קצת יותר מאיתנו מה טוב לכם, היינו רוצות את דעתכם בעינין כמה חוקים שנויים במחלוקת. 1.ביטול אב הבית ונקיון בית הספר ע"י התלמידים 2.הקמת בית משפט/ועדת משמעת המורכבת ממורים ותלמידים כאשר כל אחד, מורה, תלמיד או מנהל שפיט בפני הועדה. 3.קיום הצבעה בין התלמידים הקובעת מי רשאי ללמוד בבית הספר 4.סגירת בית הספר בפני ילדים המוגדרים כ"חריגים" אם מסיבות בריאותיות ואם מבעיות משמעת או אחרות.(לקויי למידה, הפרעות התנהגות תסמונות שונות וכו) תודה.

How I Disappear

New member
למרות שהחתימה שלך קצת מוזרה בשביל שמורה

תגיד כזה דבר אבל נזרום .. 1. אף תלמיד לא רוצה לנקות את הבצפר וזה סתם יקשה על התלמידים, עדיף אב בית וזהו ! 2. נשמע נחמד אבל אני לא יודע מה המטרות של זה ולכן אין לי כלכך דעה לגבי זה 3. נגד ביותר
איזה זכות יש לתלמידים לבחור מי יהיה בבצפר ומי לא, אף אחד לא מושלם וגם אותם תלמידים שבוחרים לא מושלמים ולכן זה סתם יגרור בעיות אחרי זה 4. קצת בעד אבל גם קצת נגד .. כאילו מצד אחד זה טוב שלא יהיו אנשים עם בעיות התנהגות ולקויי למידה כי זה יכול להקשות על תלמידים שכן מצליחים, אבל אתם לא צריכים להגדיר את זה ככה, אתם פשוט יכולים לקבוע תנאים יותר נוקשים לגבי התנהגויות ובשביל שלא יהיו אנשים עם לקויות למידה וכד' אפשר פשוט לקבוע שרק מעל ציון מסוים אפשר להתקבל לבצפר הזה [ומבלי עזרות כלשהם כמו הארכות זמן וכאלה]

מה זה משטר נאצי?../images/Emo60.gif

מה הקטע של הנגד לקויות למידה. יש לי כאלה ואני על פאקינג ממוצע 96. למה מי הם שיקבעו לי אם להיות בבית ספר או לא? למה שלא נקבל גם נכים? הרי גם הם לקויים.

hadarinke

New member
לקויי למידה מקשים על תלמידים אחרים?

לא הבנתי כלכך, זה שיש להם קצת קשיים אומר שהם מפריעים? הם יושבים בכיתה כמו כל אחד אחר. זה נשמע קצת כמו דווקא שאתה אומר "שרק מעל ציון מסוים אפשר להתקבל לבצפר הזה [ומבלי עזרות כלשהם כמו הארכות זמן וכאלה]".

../images/Emo80.gifהממ נראלי הוא התכוון

לזה שלתלמידים שיש להם ליקויי למידה צריכים יותר תשומת לב מהמורים..אז המורים מתייחסים אליהם יותר..ואז התלמידים האחרים מקבלים מהם פחות יחס ואז זה קצת דופק אותם.. למרות שאצלנו בבצפר פתרו את זה.. יש לנו כיתת מב"ר [שבטח אתם מכירים.. לתלמידים שקצת מתקשים..].. ויש כיתת תפנית לתלמידים עם "מגבלות".. לא צריך לגרש את התלמידים מהבצפר..אפשר גם לפתור את זה ככה בלפתוח להם כיתות מיוחדות..והנה עשו את זה..אז מה הבעיה?

How I Disappear

New member
../images/Emo45.gif זה מה שהתכוונתי וגם

יש בתי ספר שלא רוצים אנשים עם לקויות למידה [ואני לא רוצה לפגוע פה במישהו] אז פשוט אמרתי שזה מה שהם עושים, קובעים ציון מסוים שממנו אפשר להתקבל מבלי עזרות מסויימות .. אני לא אמרתי שזה מה שאני רוצה שיהיה בכל בצפר, אמרתי שאם זה מה שהם רוצים אז זה מה שהם יכולים לעשות

../images/Emo80.gifכן יש גם כאלה..

תאמת נראלי ברוב בתי הספר עושים את זה.. אבל זה בשביל לשמור על הבית ספר שיהיה לו ממוצע גבוה או משהו כזה..או סתם בשביל הפוזה.. סתם שטויות:S

זה ממש אבל ממש שטויות../images/Emo60.gif

כמו שאמרתי, יש לי הארכת זמן כי יש לי בעיות קשב וריכוז (לוקח לי רבע שעה בכל מבחן רק בכלל להצליח להבין מה קורה), ועובדה שההארכת זמן הזאת מביאה אותי לציונים ממש יפים. אז מה הבעיה? לעשות דווקא? מה, תכניס אותי לכיתת מב"ר בגלל זה?

How I Disappear

New member
אם את מדברת אלי ולא לאיריס אז שוב

זה לא מה שא-נ-י רוצה שיהיה בכל בצפר, פשוט יש בתי ספר שרוצים שהממוצע שלהם יהיה טוב ולא רוצים אנשים בעלי לקויות למידה שיכולים [!!] להוריד את הממוצע, עכשיו, בשביל לא לבדוק אחד אחד, ילד ילד אם למרות הבעיה שלו הוא עדיין מצליח הם פשוט עושים את זה באופן גורף על כל האנשים שיש להם בעיות כאלה ואחרות ומכלילים אותם בתור אנשים שלא יכולים להתקבל לבצפר הזה יכול להיות באמת שאת תלמידה מצטיינת עם בעיה מסויימת אבל הם עדיין לא ייתנו לך להתקבל כי זה לא יהיה הוגן שאת כן ומישהו אחר עם אותה בעיה אבל לא תלמיד מצטיין כלכך לא ייתקבל

אבל שוב אתה טועה,

אין שום קשר בין לקויות למידה לבין הצלחה בלימודים. בת דודה שלי מאובחנת כילדה עם בעיות למידה קשות למדי והיא למדה בריאלי[!] וסיימה תמיד עם ממוצע מעולה. זה שיש ילדים עם בעיות למידה שהם פחות טובים זה בכלל לא קשור. גם ילדים בלי לקויות למידה יכולים להיות פחות טובים בלימודים. אז כן, הבית ספר יכול להחליט[בהנחה שהוא פרטי, אגב] שהוא רוצה רק תלמידים ממוצע X אבל לא, הוא ממש לא יכול להחליט לא לקחת ילדים עם לקויות.

PerfectSP

New member
בדיוק,ואפילו למשרד החינוך כבר יש ../images/Emo190.gif

נורמות בבחינות הבגרות בשביל זה. [אמנם הן ממש עקומות,אבל עדיין יש משהוXD]

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifוגם לנועם.../images/Emo60.gif

גם לילדים עם לקויות למידה מגיעים בדיוק אותם סיכויים להצליח כמו לשאר, ולכן בתי ספר לא יכולים להחליט שלא בא להם עליהם.

How I Disappear

New member
זה לא שאלה של אם אני טועה או לא ..

פשוט יש בתי ספר שעושים את זה למשל פה בהרצליה אני יודע שכל תיכון יכול להחליט לעצמו מאיזה ציון אפשר להתקבל בערך וזה גם מאוד תלוי בהתנהגות ולמשל בחטיבות אצלנו או ביסודי אני לא זוכר כלכך אז פותחים כיתה אחת [אחת בלבד !! מכל הרצליה] בשביל אנשים עם לקויות למידה ובעיות כלשהם

hadarinke

New member
ואם יש מישהו

שיש לו לקויות למידה וההתנהגות שלו טובה? זה לא העניין בכלל, הלקויות למידה...

PerfectSP

New member
יש לי דוגמא מצויינת, ../images/Emo190.gif

בויאר,בית ספר מוכר בכל הארץ בשל איכותו, ולי בכיתה יש מינימום 4 אנשים לקויי למידה>> תבינו שאין קשר>< פשוט שצריך לבחון אותם בע"פ\הקראת שאלון וכדומה ולא צריך לפתוח בשביל זה בית ספר סיעודיXD

hadarinke

New member
אז לא פירשתי אותו נכון...

פשוט הוא לא רשם שום דבר על תשומת הלב מהמורים וזה.

How I Disappear

New member
אני לא אמרתי שאנשים בעלי לקויות למידה וכד'

מפריעים אמרתי שהם יכולים להקשות, יש הבדל עצום

למעלה