עזרה בבקשה

MaT 17

New member
עזרה בבקשה

אני לא מצליח להתחבר לחשבון שלי, כתוב לי שהחשבון שלי הוקפא, בגלל ששלחתי יותר מידי הודעות לאנשים וזה חורג מהתנאים או החוקים או משהו... מה עושים ?

meital always

New member
../images/Emo196.gif חסימת חשבון בפייסבוק

המדיניות של פייסבוק לגבי תיבת הדואר שלהם היא, שהתיבה איננה מיועדת לכמות גדולה של שיחות והתכתבויות, אלא רק להודעות קצרות ומזדמנות מפה לשם בקצב ותדירות נמוכים. לצורך שיחות ארוכות ובעלות תדירות גבוהה עומד לרשות הגולשים הצ'אט של פייסבוק או מספר אפליקציות מתאימות. המטרה של המדיניות הזו היא בסך הכל טובה, זה נועד להגן על הגולשים מאנשים או תוכנות שיציפו את התיבות שלנו בפרסומות והצעות עיסקיות, בדיוק כמו שכולנו מתלוננים על דואר ספאם שמגיע למייל שלנו. בנוסף יש למדיניות הזו גם סיבות טכניות של מניעת עומס גדול על האתר וכן סיבות פיננסיות ושיווקיות שאני לא אפרט כרגע. אפשר להתווכח אם המדיניות הזו נכונה, אבל זה המצב כרגע. גולשים שישתמשו בתיבה בצורה מוגזמת, יקבלו בהתחלה אזהרה ואם הקצב לא ירד- יהיו צפויים לחסימה להוצאת הודעות מהתיבה או אפילו חסימה כללית. אם זו הפעם הראשונה בה מתבצעת חסימה, היא בדרך כלל משתחררת אוטומטית לאחר מספר ימים עד שבוע (אין זמן קבוע) ופשוט צריך להמתין בסבלנות. ולכן חשוב מאוד שמי שקיבל אזהרה/חסימה- יוריד מיידית את קצב וכמות ההודעות ואף ינסה לוותר עליהן למספר ימים כדי להימנע מחסימה מיותרת של החשבון. בהצלחה...

MaT 17

New member
תודה..

אבל זה לא עוזר השיטה הזאת כי אני אישית עדין מקבל הודעות פירסומיות מאנשים.. ואיך יש לך ידע על המערכת הזאת ??

meital always

New member
תשובות לשאלות

1. אתה לא מקבל הודעות פרסומיות, אולי מה שאתה מתכוון זה שאתה מקבל הזמנות לאירועים או קבוצות שמגיעות מהחברים שלך בפייסבוק. חברים באמת יכולים לפתוח קבוצה ולשלוח לכל החברים שלהם (כולל אותך) הזמנה לאירוע/קבוצה. אבל זה כבר בשליטה שלך, אתה הרי יכול תמיד להסיר את החבר מהרשימה שלך או אפילו לחסום את האפשרות שהחבר המסוים הזה ישלח לך הזמנות. אבל אין מצב שמישהו שלא בחרת כחבר שולח לך משהו פרסומי לתיבה, אם הוא יעשה את זה לכמות של אנשים (ואפילו קטנה) הוא מיד יחסם על ידי המערכת. 2. עבדתי תקופה מסויימת בארה"ב כתומכת של פייסבוק ומכאן הידע...

MaT 17

New member
לפעמים אגב אני מקבל הודעות מאנשים שלא ברשימה

meital always

New member
קצת סדר...

ההודעות שאתה מקבל מגולשים שאינם חברים שלך- הן הודעות שנשלחו רק אליך (או אולי לעוד שנים-שלושה אנשים). אין מצב שהן נשלחו לקבוצה גדולה של אנשים, כי המערכת מיד היתה חוסמת את השולח. אלא אם כן זו היתה ההודעה האחרונה של אותו גולש לפני שנחסם...
בכל מקרה, הנקודה החשובה היא שמי שרוצה לפרסם את עצמו (או מוצר שלו) דרך הפייסבוק באמצעות שליחת הודעות לאנשים, פשוט לא יכול לעשות את זה. זו מדיניות קשיחה ומוצהרת של פייסבוק מיום שהוקמה, וברור שיש למדיניות הזו אינטרס כלכלי מובהק, כדי שתשלם להם על הפרסום הזה (כפי שרבים עושים כל יום). לא סתם מיקרוסופט קנו חלק מפייסבוק בסכום של 246 מיליון דולר ולפי שווי שוק של מעל 15 מיליארד דולר...

MaT 17

New member
יכול להיות גם מקרה שהחסימה לא תשתחרר אף פעם?

אני מה זה פוחד, כל החיים שלי נימצאים שם, כל התמונות הסירטונים זה דברים שלקח לי הרבה זמן לאסוף אותם ואין לי עותקים מהם, גם כל החברים מכל הארץ והמשפחה מהעולם!! הטעות שלי זה שניקשרתי לרשת הזאת כל כך, וכל החיים שלי בערך נימצאים שם .. מה אני יכול לעשות :(

R n L

New member
גבה את הכל ונסה שלא להתמכר ותמיד לנסות

לשמור דרכי קשר אלטנטיביות כגיבוי + גיבוי של התוכן

MaT 17

New member
ושאלה נוספת

בזמן הזה שהחשבון שלי חסום אנשים יכולים להיכנס לאלבומי תמונות שלי ולשלוח לי הודעות ?

meital always

New member
כניסה לדף

אם החשבון שלך בחסימה מלאה, אף אחד לא יכול להיכנס לדף שלך או אפילו לא למצוא אותך בחיפוש, באופן מעשי החשבון שלך לא נראה לעין לאף אחד עד שישתחרר. לפעמים יש "חסימה חלקית" בה החשבון פעיל ונראה, למעט הפונקציה של (לדוגמה) שליחת הודעות, ואז אנשים אחרים כן יכולים להיכנס לדף שלך (אבל לא לשלוח לך הודעות). לפי מה שכתבת, זה לא המקרה שלך...

מיקמיק23

New member
פתרון פשוט בשבלך מבלי לקרוא

את השיחה שלך עם מיטל . זה כבר קרה לי בעבר והתחכמתי ואחרי שנחסמתי לכמה ימים ביצעתי שוב פעם שליחת הודעות לטענתם באופן מוגזם יותר וחסמו לי לג-מ-ר-י את החשבון ! חשבתי שאני אצטרך לפתוח חשבון מחדש ולנסות לשחזר אבל.... פניתי לפייסבוק , יש להם איי מייל שאפשר לשלוח להם תלונות ובקשות ... ובו פירטטי מה הבעיה והסברתי באופן מנומס שזה שגיאה ואי הבנה וחד פעמית. תמתין כמו שאני המתנתי בסביבות השבועיים ואל תיהיה בפאניקה , במקרה שלי הם גילו אוזן קשבת ושלחו לי מייל בחזרה שהם מוכנים לפתוח לי שוב את החשבון והכל היה בסדר. אז תשלח להם איי מייל יפה ומכובד..... ותמתין בסבלנות. בהצלחה

למעלה