עזרה בבקשה מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את כל השירי היפ הופ שהושמעו בתכנית עד כה? :) תודה רבה
H hidrogan New member 31/12/08 #1 עזרה בבקשה מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את כל השירי היפ הופ שהושמעו בתכנית עד כה? תודה רבה
D drnaji New member 1/1/09 #3 לאיזה שירים אתה מתכוון בדיוק?לשירי שהיו על הבמה או לשירי באודשנים? אולי אוכל לעזור לך אם תגיד לי איזה שיר בדיוק אתה מחפש
לאיזה שירים אתה מתכוון בדיוק?לשירי שהיו על הבמה או לשירי באודשנים? אולי אוכל לעזור לך אם תגיד לי איזה שיר בדיוק אתה מחפש
H hidrogan New member 2/1/09 #4 אפשר להגיד שכל השירים (שהיו רק באודישנים ורק של ההיפ הופ) היו טובים אז אם אפשר את כולם או רק חלק מהם זה יהיה טוב (אבל רק של ההיפ הופ )
אפשר להגיד שכל השירים (שהיו רק באודישנים ורק של ההיפ הופ) היו טובים אז אם אפשר את כולם או רק חלק מהם זה יהיה טוב (אבל רק של ההיפ הופ )
D drnaji New member 2/1/09 #5 וואי זו חתיכת בקשה חח מה שאני מציע לך זה לבדוק באתר של התוכנית בקשת כי לפעמים לפני האודשנים הם אומרים לצלילי איזה שיר הם הולכים לרקוד ..
וואי זו חתיכת בקשה חח מה שאני מציע לך זה לבדוק באתר של התוכנית בקשת כי לפעמים לפני האודשנים הם אומרים לצלילי איזה שיר הם הולכים לרקוד ..