עזרה בבקשה

haghag79

New member
עזרה בבקשה

אני בדיכאון ולא יודע איך לצאת ממנו. הסיבה היא זוגיות אני עוד רגע בן שלושים מעולם לא הייתה לי מערכת יחסים. עדיין לא חוויתי אהבה ראשונה. לפני חצי שנה יצאתי מהארון כי התאהבתי בבחור שזנח אותי לאחר חודש. חשבתי לעצמי לאחר שכל הסיפור עם הבחור הסתיים שאני עומד בפני תקופה חדשה של אהבות חדשות , אך לאחר כחצי שנה אני מגלה שהמצב בדיוק אותו דבר. ללא אהבה. בנוסף לזה גם פוטרתי מהעבודה והחיים שלי נראים כאילו עומדים מלכת. שום דבר לא קורה הכול עצר. אני פונה אליכם לעזרה , האם משהו דפוק אצלי מהייסוד? האם מישהו עוצר ממני את כל הדברים הטובים של החיים? משהו אצלי לא פתור בכל הנוגע לזוגיות? מה קורה אצלי ? אשמח אם תוכלו לעזור לי

רותי 11

New member
חמוד אף אחד לא יכול

לעצור או לדפוק לך את החיים מלבדך, תבדוק עם עצמך ממה אתה כל כך חושש במערכות יחסים, מה הסיפור שלך שם, כמו שציינת לא מזמן יצאת מהארון ויכול להיות שבגלל שחיית כל כך בסתר גם חששת ממערכות זוגיות אתה יכול לבוא ולומר שאתה מאוד רוצה, אבל התת מודע שלנו חזק מאיתנו לכן חשוב לשבת ולבחון מה במערכות יחסים מפחיד אותך כדי שתוכל לטפל בזה ולפתור את זה.

haghag79

New member
רותי , אינני מפחד כלל וכלל ממערכות יחסים

יש בי רצון עז למערכות יחסים. אני מרגיש שיש משהו שעוצר בעדי. משהו שלא קשור אלי. האם אני טועה?

רותי 11

New member
חמוד אני מדברת על התת מודע שלך

וזה מה שעוצר אותך כשדיברתי על פחדים דיברתי על פחדים שנובעים משם, אנחנו לא תמיד מודעים לאותם פחדים אבל הם הרבהפעמים מנהלים אותנו לא במודע.

haghag79

New member
אוקיי , אולי זה לא לפה אבל

מה עושים בעניין זה? אני ממש מיואש

רותי 11

New member
אתה צודק שזה לא ממש לפה אבל

יש 2 תרגילים שהבאתי ואפשר להעזר בהם כדי לנקות חלק מהבעיות אבל שוב זה לא יפתור את כל הבעיה, אבל מאוד יתכן שזה יעזור לך להבין קצת יותר את התת מודע שלך . הנה הקישור לאותם תרגילים, מה שכן עלייך לעשות שם כתבתי לפנות לנשמת האם, מה שעלייך לעשות במקום זה לפנות לילד הפנימי שלך ולבקש את אותה בקשה.

דרך אור

New member
המלצה על ספר שיכול לעזור

שלום לך, יש שני ספרים שיכולים לעזור לך לצאת מהמצב התקוע בו אתה נמצא: 1. "מתוך אמונה- שיחות עם פתאאה" של ד"ר ג'אני קינג 2. "שיחות עם אלוהים" של ניל דונאלד וולש שני הספרים נהדרים ויכולים לתת לך נקודת מבט אחרת על החיים, ולעזור לך עם ההתמודדויות השונות שיצרת לך. תזכור שבסוף כל ירידה יש תמיד עלייה

למעלה