עזרה בבקשה..

חולוני

New member
עזרה בבקשה..

פירסמתי את זה גם בפורום רוק ומטאל - ב-15.7 אני טס לחודש ויומיים לארה"ב וקנדה, ואני מתכנן ללכת להופעות של להקות טובות שיהיו בסביבה שלי. הבעיה היא שאני מחפש לאיזה הופעות ללכת, ואני עדיין לא יודע מי מופיע איפה ומתי.. בינתיים אני יודע שמתי שאני אהיה בניו יורק (בערך בין ה-6 עד ה-18 לאוגוסט), Sonic Youth מופיעים בחינם באיזה פארק..ויש גם 2 הופעות של אואזיס ב-13 וב-14 לאוגוסט. אז אני כנראה אלך להופעה של סוניק יות´, ואולי גם להופעה של אואזיס למרות שהיא לא מהלהקות האהובות עליי..אבל עדיין לא מצאתי משהו יותר טוב, וכאן אתם נכנסים לעניין: כל מי שיודע על הופעות של להקות טובות ב- לוס אנג´לס\לאס וגאס\סן פרנסיקו בין ה-16.7 ל-6.8 וב-טורונטו\מונטריאול\ניו יורק בין ה-7.8 ל-18.8 שיודיע לי בבקשה. אני ממש מחפש ללכת לאיזה הופעה טובה ואני לא יודע מי מופיע באותם מקומות, אז ספרו לי כל מי שיודע על הופעות מתוכננות של להקות רוק ומטאל טובות במקומות הנ"ל בין התאריכים הנ"ל. תודה מראש.

PORCUPINE

New member
נסה את ...

האתר הזה. יש שם את כל מי שמופיע בכל חור על כדור הארץ חודשים קדימה.

חולוני

New member
תודה רבה!

אני עכשיו מחפש הופעות.. בינתיים מצאתי די הרבה הופעות פאנק, אבל אני מעדיף הופעות יותר גדולות.. טוב, אני עדיין ממשיך לחפש..תודה שוב על הלינק..

dylan

New member
לא ממש מטאל..

אבל אני לא יכול לחשוב על הופעה יותר טובה שקיימת בעולם.. בוב דילן מופיע בתאריכים האלה בקנדה וארה"ב (ב12/8 במונטריאל, 15/8 ניו יורק, 16/8 טורונטו), בכל מקרה לכל התאריכים ופרטים על מחירים ומכירת כרטיסים אתה יכול לבדוק כאן וגם בלינק הזה..

חולוני

New member
אולי אני בהחלט אקפוץ להופעה שלו..

אם אני לא אמצא הופעות יותר טובות בתאריכים הנ"ל.. אבל תודה בכל אופן!

חולוני

New member
איזה אחלה של אתר! ../images/Emo13.gif

פורקיופיין, שוב תודה.. הנה ההופעות המעניינות שמצאתי רק מחיפוש בניו יורק בתאריכים שאני אהיה שם: 6.8 - Arch Enemey (להקת מטאל, מופיעה ב-The World) 10.8 - Bad Religion, MxPx, New Found Glory ועוד להקות פאנק..(בפסטיבל Randalls Island). 11.8 - Sonic Youth (מופיעים חינם ב-Central Park Summerstage). 11.8 - Oasis (מופיעה ב-Roseland). 13.8 - Oasis (מופיעה ב-Beacon Theatre). 13.8 - In Flames, Slayer (שתי ענקיות מטאל מופיעות ביחד ב-Roseland). 14.8 - Oasis (שוב ב-Beacon Theatre). 14.8 - The Strokes + The White Stripes (מופיעות ביחד ב-Irving Plaza, אני פשוט חייב ללכת לזה!). 15.8 - They Might Be Giants (מופעים בחינם ב-Central Park Summerstage, גם את זה אסור לי לפספס כי זה בחינם כמו סוניק יות´..). 15.8 - The Strokes + The White Stripes (שוב מופיעים ביחד, הפעם ב- Radio City Music Hall). וכל זה רק בניו יורק בין ה-6.8 ל-18.8! עכשיו נשאר לי לחפש הופעות גם בלוס אנג´לס, סן פרנסיסקו, לאס וגאס, טורונטו ומונטריאול ואני מסודר!

חולוני

New member
יש באתר טלפונים..

למשל נכנסים ללוח ההופעות בניו יורק - כאן ואיפה שיש את הסימן "i" בכחול ליד ההופעה, סימן שיש פרטים על אותו הופעה.. כמו טלפונים והאתר של מקום ההופעה.. וחוץ מזה, מספיק לי רק לדעת את השם של המקום ואני כבר אסתדר שם..

Papito

New member
איזה עצוב זה לשמוע את

כל השמות האלה ולהישאר בארץ

למעלה