עזרה בבקשה!!!

ברבור22

New member
עזרה בבקשה!!!

יש לי מכשיר נוקיה6288 והסים שלי הוא דור 2 הענין הוא שבהגדרות גלישה שלו הוא נעול על g3 כך שאי אפשר לגלוש על ידי הסים שלי כיון שהוא גולש רק בgprs כך הסבירו לי באורנג.... למרבה הפלא הצלחתי לגלוש עם המכשיר הזה בטכנולוגית gprs עם סים של סלקום כך שכל הענין זה הגדרות התצורה של המכשיר שיהיו מכוונות על הwap של אורנג.... מי שיכול לעזור לי לכוון את ההגדרות כך שאוכל לגלוש במכשיר גם בgprs של אורנג אודה לו מאוד מאוד!!!! אפשר להשאיר מסר אם זה ארוך מידי!! ושוב תודה!

ברבור22

New member
שלום לך!

המכשיר תמיד היה על מצב כפול... כך שזה לא קשור להגדרות הגלישה של המכשיר. כי זה לא הצליח לגלוש גם במצב הזה.

אליהו88

New member
יהיה יותר פשוט

אם תתקשר לאורנג` ותבקש שישלחו לך למכשיר הגדרות גלישה של נוקיה 6131 /tapuzforum/images/emo50.gif

ברבור22

New member
ניסיתי...

ביקשתי שישלחו לי הגדרות של gprs והם לא מוכנים הם אמרו לי לשלוח הודעה ota ל999 וזה נותן רק את הגדרות הפורטל של g3 כך שזה בעיה.... יש מקום שאפשר לראות מדריך מפורט? זאת אומרת עם כל נקודות הגישה והיציאות של הproxi ודומיו? תודה רבה לכם!

אליהו88

New member
אתה יכול לנסות פה

http://1800550.net/info/3.html אבל זה לא ייתן לך הכל. תתעקש אצל אורנג` אם לא תסתדר נמצא לך בע``ה פיתרון אחר... ו... מה עם מה שיוני הציע?

ברבור22

New member
שיגעתי אותם כבר אתמול....

ותוצאה סופית זה מה שהם אמרו לי אם אתה רוצה תגדיר לבד אנחנו לא יכולים לעזור... או שתחליף לסים דור 3 וזה דבר שאני לא רוצה כרגע. לגבי יוני אני אבדוק את זה כעת!

ברבור22

New member
לאליהו88 היקר!

תודה ענקית על הטרחה הגדולה למעני כדי להשיג את ההגדרות האלה! אתה ממש מיוחד! ירבו כמותך בישראל!

למעלה