עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

יש לי כמה שאלות ואני אשמח אם מישהו יענה לי עליהן: 1. אם סבא שלי נולד בעיירה באוסטריה שלאחר מלחמת העולם השנייה סופחה לפולין למי אני פונה להוצאת דרכון ארופאי? לפולין או אוסטריה? 2. האם בפולין או אוסטריה אפשר להעביר אזרחות מדור לדור? ז"א שקודם אמא שלי ואז אני אוציא? 3. האם לדעתכם אוכל למצוא עבודה באנגליה כסטודנטית שרק סיימה את התואר(ריפוי בעיסוק)? אם כן למי עליי לפנות כדי למצוא עבודה? תודה, מיה

een ogenblik

New member
השאלה החשובה היא

איזו אזרחות הייתה לסבא, ולא היכן הוא נולד ולאיזו מדינה המקום שייך כיום. היה והאזרחות היא אוסטרית - אם זכרוני אינו מטעני, אזרחות עוברת רק על פי האב, כך שאמך (אם היא זכאית לאזרחות אוסטרית) אינה יכולה להעביר לך את האזרחות. אך יכול להיות שמידע זה משתנה על פי שנות לידה שונות. מידע אמין תוכלי לקבל בשגרירות.

noa scotland

New member
בהנחה ויהיה לך דרכון אירופאי

על מנת לעבוד כמרפאה בעיסוק את צריכה לפנות לאיגוד המרפאים בעיסוק הבריטי כדי לקבל הכרה בתואר (לא תמיד מה שלומדים במדינות אחרות מספיק טוב בשביל הבריטים, ובין היתר יש סיכוי שיגידו לך שאין לך מספיק שעות קליניות לטעמם, או משהו בסגנון). אם תוכרי על ידם כמרפאה בעיסוק לגיטימית, ויהיה לך אישור חוקי לעבודה בבריטניה, אין סיבה שלא תמצאי עבודה בתחום.

למעלה