עזרה בבקשה..

אולי מספיק לרשום שטוית ידידי.

לקחת את זה קשה מדי,אף אחד לא מיתנשא ואף אחד לא מישתחצן אף אחד מאיתנו הוא לא טייסטו סה''כ מתפרנסים מהתקליטנות ואוהבים את המקצוע,סבבה לך לעבוד עם פרוטק וברניגר אחלה תהנה,אני לא הייתי נהנה לעבוד עם ציוד כזה מה לעשות שהציוד היקר הוא איכותי יותר,המון חברים תקליטנים שאלו אותי מה הישתגעת קונה אוזניות ב 1.700 ש''ח של סאנייזר, מה לעשות אוהב את העבודה ואוהב להנות ממנה כמה שאפשר,האמת אתמול עבדתי על פרוטק 15 אינץ' לא מוגבר והיה סבבה דווקא,אבל ברניגר זה מיקסר בלי כח ועוצמה שמוריד את איכות הסאונד ברמה רמות,סורי גבר זו דעתי ואני לא חושב שזה נתון לויכוח בכלל,שכל אחד יחשוב מה שבא לו.

ותאמין לי שלא קיבלתי דבר מהוריי במתנה.

הכל הלך לי קשה אבל ידעתי תמיד שאני רוצה ציוד איכותי אז עבדתי טיפה יותר קשה שום דבר לא בא לי בקלות.אחרי הצבא עבדתי לילות בדאנס ברים באלנבי בת''א בשביל 250 שקל ללילה מ 11 בלילה ועד 6 בבוקר.לפני שנה וחצי גנבו לי את הרכב המיסחרי יונדאי H 100 עם כל הציוד כולל פלטה פיוניר זוג קומפט 800 ומיקסר 600 כולל סט מוגברים אר סי אף חדשים ומזוודות דיסקים ולא היה לי ביטוח על כלום.הייתה לי אפשרות לפרוש כי נשארתי בלי כלום אפילו כבל קומקום.יכולתי לקנות ציוד זול ממה שהיה לי אבל לא,קניתי את אותו ציוד שברתי חסכונות כי מי שנוסע על מרצדס כל חייו לא יכול לרדת לפיאט. ואני אחד שמעריך כל דבר אחי ולא נולדתי עם כפית זהב בפה.

אני אכתוב מה שאני רוצה

אני חיי במדינה דמוקרטית ואני אכתוב מה שאני חושב> נראה לי אתה לקחת קשה העובדה שיש המון תקליטנים שעובדים עם ציוד באיכות גרועה>אז אני אגיד לך משהו>אני מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת על ברינגר ופרוטק אני חולם עליהם לילה לילהההההההההההההההההה אתה זה שמדבר שטיות ברינגר סוס עבודה ומקווה שיחזיק המון שנים.פרוטק רמקול מצויין ומסיבי רוצה לראות רמקול מומגבר שיכוטל להגיע לכוח כמו ה 500 a כל רמקול אחר מתפרק>אפילו ה jbl neon לא נותן חצי כוח מה פרוטק 500 watts .אז מה שווה שהוא יותר איכותי בתדרים האמצאים. תפסיק אתה לכתוב שטויות הבנת?שים כל רמקול מוגבר שתרצה ונבדוק מה יותר חזק רוצה לנסות?אני מוכן ו מזומן.מתי שתרצה תגיד לי.

אחי אני מבין אותך יש איכות בדברים זולים

אני נוסע כל החיים שלי בפיגו היה לי פיגו 205 ונכנסו בי כיום יש לי פיגו 306 ותאמין לי אחלה אוטו לא צריך לקנות מרצדס.אני מבין אותך תאמין לי אני מבין>איך גנבו לך רכוש רב?איך השארת באוטו?

dj mango

New member
ארי ידידי

ראית כמה כבוד ופרגות נתתי לך נכון ?? ואני רוצה שתגיב ותסכים איתי גם לי יש פרוטק ולא זוג אחד פרוטק וJBL אלו שמות שאסור להזכיר באותו משפט איך ההגזמה שלי טובה?? אל תיסחף נכון שהם אחלה של רמקולים אבל הם לא מזיזים שום JBL שד"א עובד הרבה יותר חזק תאמין לי אין לי סיבה לשקר בגלל זה במחיר של זוג פרוטק אפשר לקנות JBK אחד וגם בלי כבל בואו נסיים את הווכיחו הדיבילי הזה ונסכם שכל אחד עם דעה משלו וציוד משלו ופשוט נסגור תבלאגאן שכבר הולך פה שבוע

אף תקליטן שמכבד את עצמו לא עובד עם 700

תעשה סיבוב בכמה גני אירועים ואולמות ולא תמצא אחד שעובד עם ברינגר 700 זה חיקוי עלוב של פיוניר 600,אבל מי אני שאתווכח עם מבין שכמוך.בדוק אר סי אף מוגבר ופרוטק מוגבר אחד לאחד ותראה את ההבדל.הפרוטק נשמע כמו טרנזיסטור לידו.

למעלה