עזרה בבקשה..

shalot

New member
עזרה בבקשה..

שלום לכולם! אני דיי ג'י מתחיל.. והתחלתי לקנות ציוד. כרגע קניתי pioneer 100 ואני מתכוון לקנות BEHRINGER DJX700. רציתי לשאול אם אתם ממליצים לי לקנות את המיקסר הזה ואם לא אז איזה מיקסר בסביבות ה- 1000 1500 שקל..? ואיזה חברות של רמקולים ומגברים אתם ממליצים..? לא משו מטרוף שאני יצטרך לעבוד כל החופש.. משו חמוד, טוב, אמין ולא יקר מידי.. אשמח מאוד אם תפרטו תודה מראש אחים שלי!

dj mango

New member
מנסיון רע עם ברינגר...

יש הרבה כאלו שיקפצו עליי ויגידו שטויות ושאר ירקות אבל ברינגר זאת חברה גרועה שמייצרת ציוד שלא מתקרב באמינות בביצועים ובאיכות לשום חברה מהגדולות אני הייתי הולך על פיוניר למרות שבתקציב שלך יש בעיתיות בכל אופן אם אתה קונה ברינגר אז רק את ה700 כי הוא הכי בסדר מכל שאר המכשירים שלהם אתה צריך להחליט אם לקנות רמקול מוגבר או רמקול פסיבי[כזה שדורש מגבר] בדר"כ המוגברים פחות איכותיים מבחינת סאונד אבל יותר משתלמים במחיר אם אתה צריך עוד עזרה שלח לי הודעה פרטית המון בהצלחה!!!

בהרינגר נותן תמורה טובה לכסף

אי אפשר להשוות אותו לפיוניר, בדיוק מאותה הסיבה שלא משווים פיאט למרצדס, זה לא אותו מחיר, לא אותה איכות, וזה מובן. ה 700 די בסדר, וגם סדרת ה VMX ה 200 וה 300 , הם אפילו יותר אמינים, אבל החסרון בפחות ערוצים וללא כל האפקטים, אבל גם יותר זולים. קנה חדש ויהיה לך שקט, בקשר לרמקולים הכל שאלה של תקציב, מקום ברכב ומשקל שאתה מסוגל להרים (גם על הסטנד) אם קשה לך לא הייתי ממליץ על רמקול ששוקל 45 ק"ג כי לא תוכל להזיז אותו.

או שאני מפונק או שאני לא מיתפשר.

תראה ידידי היקר,שאני החלטתי להיות תקליטן ידעתי שזה מה שאני רוצה להיות בחיים והייתי נעול על זה וגם לא היו לי אופציות אחרות,בהתחלה הייתי עוזר של תקליטן מאוד מפורסם בתקופה ההיא,והוא אמר לי משהו חכם שמלווה אותי כל הזמן ועזר לי.וזה אל תתפשר על ציוד,תחסוך עוד כסף תעבוד עוד טיפה יותר קשה ותקנה את הדה בסט,אין לך מושג איזו הרגשה טובה זו. אחרי שאתה עובד על ציודים טובים אתה לא יכול לעבוד על פחות מזה.עבדתי על ברניגר 700 ולדעתי הוא אכזבה גדולה בשבילי זה היה סיוט סאונד נוראי,התחברתי למערכת הגברה רצינית פעם איתו ופשוט למערכת לא היה עוצמה וכח בגלל הסאונד החלש.לגבי רמקולים אני ממליץ לך על מוגברים שזה נוח וכיף לא תצטרך להיתעסק עם מגברים.הייתי ממליץ לך על מוגברים של RCF אבל זה כבר סיפור יקר 9 אלף לזוג חדש הם קלים כנוצה עם עוצמה מטורפת.אבל מכיון שאתה לא רוצה להשקיע אז לך על הפרוטק אומנם כבדים מאוד עם סאונד לא הכי אבל זולים ועושים את העבודה. אני לא הייתי מתפשר על ציוד אולי כי זו פרנסתי היחידה ואני גם אוהב להנות ממנה.ובקיצור אם יש לך כסף לפיוניר 600 לך על זה ושיהיה בהצלחה.

החלום שלי היה לקנות רמקולים das

פעם שמעתי אותם ובחיים לא אשכח את האיכות אבל מה לעשות שכל רמקול עולים פי 4 מפרוטק.אולי בעתיד.תיכף תגיד שdas לא איכותי חהחהחה .דרך הגב פעם שמעתי רמקול rcf שהיה גמור זה היה אחת החביות הכי גרועות בחיים שלי.

לא יודע באיזה עולם אתה חי.

דאס זה פרוטק משודרג.אף רמקול מוגבר לא מגיע לרמה של האר סי אף גם מבחינת סאונד וגם מבחינת נוחות.והעובדה לכך היא שאין כמעט למצוא יד שנייה כאלה.זה רמקול מבוקש שעולה פי שניים מהדאס.האמת לפני שקניתי את האר סי אף הלכתי לבדוק את הדאס בא.ב אלקטרוניקה בחולון יכותי להביא אותו בהרבה פחות מה אר סי אף אבל הסאונד ביניהם עולם אחר. גם אם הדאס אף אחד לא עובד היום לא תקליטנים לא אולמות פשטו רגל בארץ.אם הם היו איכותיים הם היו מצליחים מבוקשים ויקרים.בקיצור תמשיך לחיות בסרט כל מי שקצת מבין בסאונד והגברה יגיד לך שהמוגברים הטובים בעולם אלה הJBL ו RCF.וכל השאר בייינונים.

dj mango

New member
מצטער לאכזב אותך אחי אבל RCF

לא מדגדג תתחת של JBL מסדרת EON נכון שהם טובים אבל בוא לא תיסחף כי יש לך כאלו

עבדתי גם עם ה JBL לא אהבתי.

הייתי בהיתלבטות מה לקנות אחרי ששמעתי ועבדתי עם שניהם לא היה לי ספק שהאר סי אף יותר עוצמתי ממנו וגם יותר קל ונוח שזה חשוב מאוד.הג'י בי אל כמו פרוטק ודאס כבד ומאסיבי.גם אחרי היתייעציות עם מומחים בתחום הציעו לי ללכת רק על האר סי אף והאמת אני לא מצטער.אם הייתי חושב שיש רמקול יותר טוב הייתי קונה כי בסאונד אני לא מתפשר.

das מיוצר בספרד מי שטוען שרמקולים לא איכותים

אין לו מושג בסאונד>אף אחד לא מכיר?לך לאירופה אח שלי ותראה אני במקרה הייתי בספרד וכל המקומות יש רק das נראה לי לא שמעת טוב באב אלקטרוניקה.

וויכוח מיותר בהחלט

לכל אחד יש את הטעם שלו וכל אחד אוהב רמקולים אחרים וזו זכותו, כמו שלא כולם אוהבים לאכול את אותם הדברים, על אמינות אפשר להתווכח, אבל לא על סאונד. יש הרבה טובים וטובים פחות, וכל אחד יבחר מה שטוב לו. אגב אם כבר הייתה גם סדרה של רמקולים מוגברים של EV סדרה עם מגברים דיגיטאלים, לגבי האיכות אני לא בדקתי את זה לעומק, אבל עוצמה ממש חזקה יחסית לגודל קומפקטי של 12"

תשמעו מה יש לי להגיד לכם

מי שאומר שרמקולים das הם לא איכותים >לא מבינים כלום בסאונד>אך סמך מה לא הצליחו בארץ?למה הם כן הצליחו באירופה?אם כן צריך להגיד שפרוטק ממש הצליח!מי לא מכיר אותם בארץ?בוא נלך לבדוק באירופה>מי מכיר פרוטק? גם לי יש אוזן מוסיקלי>לא מצאתי הרבה das בארץ אבל הם ממש איכותים חבל שלא קניתי אותםםםםם ותחשבו מה שתרצו

תהיה בריא נשמה.

אני לא מחליף את האר סי אף בעד שום מוגבר שבעולם לא ג'י בי אל ובטח שלא דאס.גם באירופה הדאס נחשב לעגלה. אף אחד לא עובד איתם אף גן לא אולם ואף תקליטן מה זה אומר שכולם טועים.אם תרצה שמות של תקליטנים בכירים באירועים וגני אירועים אגיד לך.

לב ענק 22

New member
ביינתים אתה זה שאין לו מושג ארי

אם אתה מתלהב מפרוטק אז מצבך רע מבחינת הבנה בסאונד.גם אני הייתי בספרד DAS לא כזה פופולארי שם כמו שבארץ הוא לא פופואלרי

mb13

New member
אל תיגע ב700 אפילו לא בצחוק!

אחד המיקסרים הגרועים....

מלך שלך

New member
בטח הוא תקליטן של מיקלטים עם הפרוטק והברינגר

השאיפה שלו הבאה לתקלט עם הפרותק וברינגר היא ביימי הולדת בבתי אבות פרותק זה רמקול בית שימוש עם האקו חחחח וברינגר 700 זה מיקסר חובבני אפילו בצחוק לא הייתי עובד איתוו

dj mango

New member
שחצנים לא מגיעים רחוק ...

במקום שתכבד את עצמך ותדבר יפה אתה מדבר כמו ********* [ תיהיה יצירתי =] ]

אני מפסוד במה שיש לי

לא היה לי קל לקנות את הציוד אני לא בן אדם שיש לו הרבה כסף וגם לציוד הזה של פרוטקים קניתי במאמץ >לא מתבייש להגיד לכם שהחלום שלי זה היה ללמוד סאונד והצלחתי ללמוד לפני כמה שנים.נכון אני לא הכי טוב בנושא אבל כן אוהב.יכול להיות שהמיקסר behringer שלי הוא בשבילכם זבל של איכות אבל איתי הרבה זמן ואף פעם לא דפק אותי בשום אירוע.מקווה שבעתיד אני אצליח יותר ואולי אשדרג את הציוד מה שחשוב זה לכבדמה שיש לי ואת זה אני עושה טוב מאד.

dj mango

New member
ארי אני איתך עד הסוף!!!!!

שקניתי את הציוד הייתי יותר צעיר ממה שאני היום ולחסוך לציוד לקח לי הרבה זמן אז כל אותם אנשים שמדברים אחרי מעשה ואחרי שעברו את השלב של להזיע קשה בשביל כל שקל שישבו בשקט ויעשו כבוד ואולי במקום להיות עוקצניים יתמכו ויעזרו החלק שלי בויכוח היה מקצועי בלבד ועל סמך דעה אישית אבל היו כאלה שהעדיפו לזלזל או לצחוק ומקום הוא לא פה!!!

אני התחלתי לנגן עם 2 דיסקמנים של sony

כשאני מכניס דיסקים מפ3 וחייב להגיד לכם שמעולם לא היו לי קפיצות או עצירות>אנישים רקדו ולא ידעו שמה שמנגן זה דיסקמן נאפן.ככה התחלתי ונהניתי. מי שמלכך על מיקסר ברינגר ועל רמקול פרוטק הוא לא מכבד את עצמו.כנראה שקיבל מתנה מההורים שלו כל הציוד.

למעלה