עזרה בבקשה

• פותח הנושא pjcg
  • פורסם בתאריך

pjcg

New member
עזרה בבקשה

אני לא יודעת אם זה המקום לשאול, אבל אני פשוט אשאל. לפני כשלושה שבועות חתמתי בסוכנות פרסום- שמה הוא קיץ פרסומאים. בחוזה חתמתי כי אני ישלם בעבור 4 חודשי פרסום 380 ש"ח לחודש ומע"מ. בפגישה הסוכנת אמרה שהם חברה ממש טובה, שהם מצליחים, שיש להם הרבה אודישנים וכל מיני ושאני מאוד מתאימה להם ובסוף חתמתי, לאחר לחץ נפשי רב מצד הסוכנת. לפני כשבוע וחצי, גיליתי, בעזרת האינטרנט, שהחברה הזאת מעט (אם לא הרבה) מפוקפקת ושבעצם עשיתי טעות. מישהו אמר לי שיש לי את הזכות להפר את החוזה ולבטל אותו תוך 14 יום (חוק החוזים) ולכן , ביום ה13 וליצירת החוזה, שלחתי לחברה פקס וביקשתי להשתחרר מהחוזה. אני גם צריכה לציין שדרך החברה נשלחתי לבצע בוק- אלבום תמונות דיגיטלי.\ ביום חמישי האחרון התקשרה אלי נציגה מהחברה ואמרה לי שאם אני לא משלמת זו עילה לתביעה משפטית. מה אני עושה?יש לי דרך להשתחרר מהם???

godbild

New member
מנסיון הם לא יתבעו

החברות הללו יודעות רק להפעיל לחץ על מנת לקבל כסף ואז נעלמות הם לא ילכו עם זה לבית משפט ואף בית משפט לא יחייב אותך בדוק ומנוסה תהיי רגועה

pjcg

New member
..

זה כל כך רציני, או שאני יכולה בלי עורך דין (הבנתי שהם מלאים ברוח) וכולם אומרים לי שהם רק מאיימים עליי ומנסים להרוויח עלי ובסוף לא יעשו כלום.

למעלה