עזרה בבקשה

sexy sadie1

New member
עזרה בבקשה

דבר ראשון, הרשי לי להודות לך על הפורום ועל הנכונות לעזור לבנות צעירות, דבר אשר אינו מובן מאליו. ובקשר לשאלתי- לפני 3 חודשים הבחנתי בגוש בשד ימין מתחת לפיטמה, אשר אינו גורם לכאב. בערך בגודל של חצי ס"מ, נייד, וקשה- מין גולה. בשיטוט בפורום ובאתרים אחרים התרשמתי כי הגוש אינו מהווה כל סכנה בגילי (18), ולכן לא פניתי לשום עזרה מסוג שהיא. במבט לאחור, אני מרגישה שעשיתי טעות, וכי הייתי צריכה להבדק כשיכולתי. אני נורא מתביישת לספר על הבעיה לרופא ובטח שלאמי ואעדיף אם יהיה אפשר להמנע מבדיקה רפואית. האם יש סיבה לדאגה? האם שלושת החודשים שחיכיתי גרמו לאיזשהו נזק? האם הגוש היה צריך להעלם בתקופה הזאת? תודה מראש.

עזרה בבקשה

אין ספק שאת צריכה לגשת לבדיקת רופא. הרופא במקרה זה צריך להיות כירורג ולא רופא נשים. לפי מה שאת מתארת , רוב הסיכויים שמדובר בגוש שפיר ( לא סרטן) ולרוב ממליצים על מעקב בלבד. גוש כזה לא נעלם בד"כ אלאל נשאר ואם נשבר מהמעקב, אפשר להוציאו. בגיל שלך הסיכוי שיהיה משהו ממאיר ( סרטני) הוא נמוך ביותר ולכן לא הייתי דואגת במקומך. לא ברור לי למה את מתביישת לספר על הבעייה לאימך. אם את מתביישת שלא פנית עד עכשיו , זה לא נורא ועדיף לעשות מאשר להמשיך לטמון את הראש בחול. מהגוש עצמו בודאי ובודאי שאין לך מה להתבייש על קיומו. זה בשד ואין לכך שום קשר למשהו אינטימי שאת צריכה להסתיר.

sexy sadie1

New member
תודה רבה, ועוד משהו:

אני לפני מחזור והשדיים שלי מאוד רגשים בתקופה הזאת. כדאי לדחות את הבדיקה לאחר המחזור? תודה והמשך שבוע טוב

sexy sadie1

New member
שאלה נוספת לגבי הבדיקה

בבדיקה עצמה מה הולך לקרות? שמעתי על ביפסיה או אולטרסאונד במקרים האלה, זה כולל גם את המקרה שלי?

שאלה נוספת לגבי הבדיקה

בשלב ראשון זו רק בדיקה של השדיים. אם ימצאו משהו, ייתכן שתופני לביצוע אולטראסאונד ולפי הממצאים ברור נוסף שיכול לכלול ביופסיה.

למעלה