עזרה בבקשה

JeJeK

New member
עזרה בבקשה

אז ... מה אתם אומרים על הנדסת-חשמל פיזיקה ? ... לפי מורה הפיזיקה שלי זהו " שילוב קטלני " ( פעם ראשונה שאני שומעת אותו מתבטא כך :) ) .... לעומת זאת ... נו גם אבא צודק " קריעת תחת חבל על הזמן ... עדיף לך להתמקד בתואר אחד ולהוריד לחץ " ... אז מה משתנה מבחינת העבודה ? האם מי שרוצה סטודנט/בוגר הנדסת חשמל מעדיף יותר סטודנט/בוגר התואר הכפול ? .. אני יש לי נטייה לפיזיקה מהתיכון אבל שואפת ליות ולא מסתפקת בזה גם עם האפשרות להמשיך לתארים מתקדמים כי אף אחד אינו מבטיח לי שיהיה לי זמן להמשיך בכלל ... עוד משהו .... האם במהלך הלימודים אפשר לחזור למסלול של תואר אח ולוותר על השני בלי סיבוכים הכרוכים במעבר בין שני מסלולים שונים ? ... וגם ... אפשר להירשם להנדסת חשמל וללמוד הנדסת מחשבים .... אותו הדבר לגבי הירשמות להנדסת-חשמל פיזיקה ... ? אם מישהו יכול לעזור ....

get low

New member
אני אענה לגבי מה שאני מכיר (הטכניון)

שילוב קטלני? אולי למי שבאמת אוהב את הפיזיקה, כי זה חלק לא מבוטל מהתואר. ותשכחי מהפיזיקה של התיכון, זה שונה לגמרי. בשורה התחתונה, גם אם אהבת/לא אהבת את הפיזיקה של התיכון, זה לא בהכרח אומר שתאהבי/לא תאהבי את הפיזיקה שבתואר, וגם לא את החלק של החשמל אגב. (שבעצם כמעט ואין בו חשמל
) קריעת תחת? אני לא יכול להסכים יותר מזה, בתנאי שהכוונה היא לסיים את התואר "בזמן". אם זמן הוא לא כ"כ קריטי בשבילך, ולמרוח את התואר על עוד סמסטר-שניים זה בא בחשבון, אז העומס יכול להיות אפילו כמו של התואר הרגיל. בקשר לאפשרויות עבודה, לא יהיו לך בעיות למצוא עבודה גם ככה וגם ככה. שוק ההייטק עכשיו נמצא במצב לא רחוק ממה שהיה בימי הבועה, רק שהפעם יש אומרים שהמצב יציב יותר. מה יהיה עד שתסיימי את התואר? אף אחד לא יכול לדעת. מעבר בין מסלולים: לפחות לגבי הטכניון, כל המעברים שהזכרת אפשריים. הנדסת מחשבים זה מסלול בפקולטה של הנדסת חשמל, ועד כמה שאני יודע אין דרישות מיוחדות כדי "לעבור" אליו (זה לא בדיוק לעבור, אלא להחליט שזה מה שאת רוצה). לגבי המעבר מהמסלול הרגיל למשולב, הדרישות של הפקולטה הן ממוצע של ~85. המעבר ההפוך לא צריך להיות בעיה בכלל..

למעלה