עזרה בבקשה

bigwave2000

New member
עזרה בבקשה

קניתי דל 1525 ללא מערכת הפעלה והתקנתי עליו ויסטה הבעיה היא כשאני לוחץ כיבוי המחשב נתקע בעמוד של logging off יש מישהו שיודע איך פותרים את הבעיה?

bar666xp

New member
בעיית תוכנה..

יש כל מיניי בעיות הגורמות לכך בדרך תוכנה שנתקעת... יש כמה פיתרונות לבעיה/ות הללו... GOOGLE-IT אגב זה קורה דיי הרבה עם מוצרי USB אם הם מחוברים הWINDOWS נתקע במסך הLOGOFF ולעיטים לא נכבה עד ניתוק הUSB. רוב התיעוד אגב הוא על הבעיה הזו של רכיב USB מחובר האיכסטה לא עוברת את חלון הLOG OFF והמחשב תקוע בחלון הLOG OFF. לא זוכר אם ואיפה אבל יש גם אפשרות הWINDOWS לתת הוראה לסגור הכל גם אם התוכנה תקועה פשוט לסגור אותה.. אגב בXP היו כמה פיתרונות בצורת PEACH לבעיות של LOG-OFF החל מבעיה של יותר ממשתמש אחד ועוד.... אאל"ט גם בפורום היה מי שהעלה את הבעיה של הפרופילי משתמש/ים.. {עם הפיתרון}. והכי מעניין זה שהבעיות הללו קיימות עוד מימיי WINDOWS 95 ועד היום לMS אין פיתרון נורמלי לבעיה הזו... מה שכן יאמר לזכותם שלא תמיד הבעיה היא מערכת ההפעלה לפעמים היא דווקא עידקון BIOS לכן בדוק גם באתר היצרן עם יש עידקונים לדרייברים ו/או BIOS ו/או למערכת ההפעלה... וביכלל. אגב ב99% מהמקרים אין ממש בעיה לעשות כיבוי כפוי בשלב הזה ולא יהיה אובדן מידע או משהו בסיגנון להוציא מקרים נדירים...

bigwave2000

New member
אוקי אני חייב להודות שלא ממש

הבנתי אותך.... חיבורי USB? מה הכוונה? המחשב שלי מחובר לחשמל וזהו... לא חיברתי שום דבר נוסף. מה הכוונה עידכוני BIOS? התקנתי את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי עם המחשב אני לא מאמין שהם לא טובים. מה הפיתרון?

bar666xp

New member
מאז שעשו את הCD הזה סביר שיצאו מספר עדקונים

מה עושים? דבר ראשון תתקין אנטי-וירוס.... לפני הכל ובמיוחד לפני הורדות וכניסה לאינטרנט. ועושים את עידקוני MS {עידקוני WINDOWS}.. השלב הבא כנס לאתר דל הינה קישור לפי הדגם ומערכת ההפעלה איכסטה באתר הUK שאני אישית מעדיף אתה יכול לישראלי אמריקאי מה שבא לך... רצוי לפי הדגם המדויק ו/או SERVICE-TAG... תוכל לראות מספר עידקונים שכבר יצאו... {לא בתוח שאת כולם אתה צריך ו/או שהם לא בדיוק מה שיש בCD שקיבלת... בדוק לפי מספרי הגירסה בדר"כ יופיע בHELP של התוכנה ו/או במאפיינים של הדרייבר.. בכל מקרה באתר יהיה הדרייבר האחרון שהיצרן בדק כמתאים למחשב}. חשוב!!! במיוחד לגבי עידקון BIOS מדובר בעידקון הנעשה על רכיב ולא תוכנה/מערכת הפעלה... ויש בכך רמת סיכון לכן יש לפעול רק לפי ההוראות... הכי חשוב לזכור בעידקון BIOS לא מכבים ולא מנתקים מהחשמל! מבצעים כאשר הסוללה מלאה!! אין לנסות לבטל עידקון/צריבת BIOS לאחר שהפעולה החלה!!! למה חשוב ה3 הללו? אובדן מתח בזמן עידקון/צריבת BIOS ב99% תגרום למחשב להפסיק לתפקד = ביקור במעבדה ובדר"כ = החלפת הרכיב ו/או הלוח-אם כולו... {איזה מזל שיש אחריות למקרה ומשהו ידפק
}

bigwave2000

New member
תודה רבה אבל מה זה

עידכון bios?איך עושים אותו? למה לעשות אותו? תוכל לפרט קצת בבקשה? אני מודה לך מאוד על העזרה

bar666xp

New member
הכל מופיע באתר היצרן..

בגדול מורידים את הקובץ בדר"כ זה יהיה EXE {קובץ הרצה} או ZIP {מקובץ שיש לחלץ תחילה מתוכו את קובץ/י ההרצה ועידקון הביוס עצמו}. ויהיה באתר ו/או בקובץ הZIP קובץ טקסט עם הוראות איך לעשות ומה לעשות. בגדול מופעילים את קובץ ההרצה תהיה אזהרה ו/או אזהרות והוראות... לחצן/י NEXT או אישור וכדומה... כשלבסוף התוכנת עידקון תובילי/תראה את מהלך העידקון ובדר"כ בסוף ההליך תודיע ותאתחל את המחשב... ברוב ככל המקרים כיום התוכנה מבצעת בדיקת תאימות לפני ההתקנה/צריבה של הרכיב להורדת הסבירות לתקלות. אם זאת הפעם הראשונה שאת עושה זאת כדאי להתקשר לשירות לקוחות של היצרן/יבואן ולעשות זאת בליווי איש התמיכה... אפילו אם זה רק למען השקט הנפשי.

shyalon

New member
קרה לי אותו דבר דבר עם 1520

תנסה את מה שאמרו לך אם זה לא עוזר אז כנראה שהויסטה לא מצליח לסגור את אחד הSERVICES שלו.. אני פשוט עברתי אחד אחד וראיתי שסרוויס אחד בשם COM+ EVENT או משהו כזה גרם לבעיה וברגע שעשיתי לו DISABLE הבעיה הסתדרה והמחשב נכבה נורמלי..

bigwave2000

New member
רגע רגע איך גילית בדיוק איזה יישום

הוא הבעייתי אפשר בבקשה הסבר מפורט זה מאוד חשוב לי?

shyalon

New member
זה קצת עבודת נמלים אבל לא היתה לי ברירה

פשוט לך להתחל -> RUN ותרשום MSCONFIG שמה יש לך לשונית SERVICES פשוט תתחיל לבטל דברים שלא נראים לך קריטיים תעשה ריסט ואז תבדוק או פשוט פעם ראשונה בשביל לבדוק שזה באמת איזה SERVICE תקוע תוריד את ה "וי" מכל הרשימה שמה ותפעיל מחדש ואז תנסה לכבות ותראה אם זה עוזר , אם לא אז כנראה זה לא סרוויס תקוע ותנסה מה שאחרים פה הציעו.. מקווה שזה יעזור בהצלחה

NoFear4e

New member
אותה בעיה שהייתה לי

קניתי גם DELL INSPIRON 1525 והתקנתי עליו בהתחלה XP עם דרייברים של 1520 ... שמתי לב שאחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס האלחוטי והעכבר האלחוטי המחשב פשוט נתקע במסך של LOGGING OFF ... מה שעוד יותר העלה לי סימני ששאלה לגבי העניין שנשאר במנהל התקנים חומרה אחת לא מזוההבשם SM BUS CONTOROLLER , ששום דרייבלר לא התאים לה .. לדעתי זה ההגדרה של ה CHIPSET. על כל מקרה נמאס לי מהמצב הזה ... והקתנתי VISTA HOME BASIC והכל מוגדר מהדרייברים שבדיסק ,והכל עובד פיקס .. אז סביר להניח שיש אצלך משהו לא מוגדר עדיין ..

למעלה