עזרה בבקשה

caner

New member
עזרה בבקשה

שלום.אני צריכה ייעוץ לגבי חוזה דירה. אני לפני חודש שכרתי דירה.בדירה נמצא שותף בן 36.עשיתי חוזה מול בעלת הדירה.אני נכנסתי לדירה ואחרי שבוע (שעדיין לא הסתגלתי או אפילו פירקתי חפצים) השותף קיבל התקפת עצבים מטורפת שבה הוא צרח עלי קילל אותי וכל זה בגלל שהיו כלים בכיור שהיו שלו לצורך העניין והייתי צריכה לשטוף.מפה לשם נורא נלחצתי כי הוא איבד עשתונות ואני בוכה הסטרית.התקשרתי לבעלת הדירה ואמרתי לה שלא מעניין אותי כסף אני לא נשארת עם הדבר הזה בדירה.יום למחרת בידיעה מוחלטת שאני מפרה חוזה הזמנתי הובלה.

caner

New member
המשך..

בזמן שההובלה הגיעה הוא שוב איבד את עצמו צרח עלי והשפיל אותי.כאשר נכנסתי לקחת משהו מהמטבח הוא סגר אותי ולא נתן לי לצאת. אחרי כמה ימים שיצאתי מההלם הלכתי להגיש תלונה במשטרה.מסתבר שלבחור יש עבר פלילי סמים,אלימות,תקיפות. סיפרתי לבעלת הדירה,ואמרתי לה שאני לא יצאתי מיוזמתי,אלא כפו עלי,אבל היא בשלה וטוענת שאני הפרתי חוזה וזה לא מעניין אותה.מה אני אמורה לעשות?

u 1000

New member
מה יש לבעלת הבית ביד?

צ'קים? שטר בטחון? ערבות בנקאית?

caner

New member
ללא נושא

יש לה צ`ק של אחותי.העניין הוא שהיא בעצמה יצרה איתי קשר ואמרה שהיא מבטלת הכל בגלל טוב ליבה.רק שאני מחויבת לשלם לה חשבונות.הסכמתי.. עכשיו הבנתי שהיא הייתה אמורה לעשות חוזה עם דייר חדש,אבל זה התבטל והיא התקשרה אלי עצבנית שהיא הולכת להפקיד את הצ`ק כי הפרתי חוזה

למעלה