עזרה בבקשה

אבישיaa

New member
עזרה בבקשה

שלום לכולם אני מזה צריך עזרה ממי שיכול לעזור. זה פשוט מאוד חשוב לי. שמי אבישי ואני מטפל ברפואה סינית. בחורף 2004 ביליתי קרוב לשנה בסין ובין היתר 7 חודשים בדלי (עיירת הנופש במחוז יונאן).הייתי גר בעיר העתיקה והייתי נוסע מדי בוקר לבית החולים המסורתי בעיר החדשה על מנת ללמוד רפואה סינית מסורתית. לאחר קרוב לארבע שנים שלא הייתי בסין אני רוצה לחזור לדלי לתקופה קצרה יותר ושוב ללמוד באותו בית החולים עם אותה הרופאה שלמדתי איתה ב 2004 וכאן נכנסת הבעיה: מכיוון שאותה רופאה הייתה דיי מבוגרת, אינני יודע אם היא עדיין עובדת ואני רוצה להתקשר לבית החולים כדי לשאול אך..... אבד לי מספר הטלפון של בית החולים!!!! שמו של בית החולים הוא dali hospital of traditional chinese medicine of yunnan province. והוא ממוקם במחוז יונאן בעיר שייאגואן xiaguan, yunnan province יש למישהו מושג כיצד אוכל להשיג את מספר הטלפון של בית החולים? אולי דרך דפי זהב או 144, העיקר משהו!!!! אני יכול לנסוע כבר שבוע הבא אבל, אני לא רוצה לנסוע לחינם!!!! רב תודות על הרצון לעזור אבישי ימין נ.ב בשייאגואן יש 4 בתי חולים. בית החולים מספר 1, בית החולים מספר 2, בית החולים האוניברסיטאי ובית החולים לרפואה סינית מסורתית.

למעלה