עזרה! בבקשה

NoAlev19

New member
עזרה! בבקשה

היי לכולם אני לומדת במגמת תקשורת - רדיו ובתור משימה שקיבלנו אנחנו צריכים להכין ריאיון עם מישהו לתוכנית רדיו. הנושא לתוכנית שלי הוא קאברים ישראלים ולועזיים, ואביתר בנאי נמצא ברשימת השירים שלי (חתונה לבנה, ברוש), ובגלל שצריך להתאים את הריאיון לנושא מן הסתם, בחרנו בו לריאיון. מה שאני צריכה מכם זה אם תוכלו לעזור לי לחשוב על שאלות (בסגנון של שאלות לריאיון) או לתת לי קצת מידע על דברים חדשים שהוא עובד עליהם כמו סיבוב הופעות, האלבום החדש שהוא עובד עליו וכאלה.. אה, ואם אתם יודעים על עוד קאברים שהוא עשה זה יהיה מעולה! תודה רבה..

TEENAGER1

New member
אני לא לגמרי בטוחה שהבנתי

אתם באמת עומדים לראיין אותו, או רק צריכים להכין שאלות במסגרת המטלה? בכל אופן, לגבי הדברים הספציפיים שהזכרת: הופעות אין באופק כרגע, אביתר סיים סיבוב הופעות של שנה בשם "תן לשינוי לצמוח", ולאחרונה קיים שתי הופעות מיוחדות עם שירי האלבום החדש בשם "ארבעתנו". הוא עובד עכשיו על אלבום רביעי בהפקת אמיר צורף. לגבי קאברים - אני יכולה לתת לך רשימה יחסית מלאה, השאלה היא האם הכוונה רק לגרסאות כיסוי שהוקלטו, כמו "ברוש" ו"חתונה לבנה"? או שגם קאברים שבוצעו רק בהופעות נחשבים? ויש גם שירים שהוא ביצע ביחד עם האמנים המקוריים, אני לא יודעת אם זה נחשב...

Walk Two Moons

New member
../images/Emo13.gif

הוא עשה עוד כמה קאברים, ברשימה הבאה נכללים גם שירים שהוא רק ביצע בהופעות ומעולם לא הקליט, ואני לא בטוח אם זה נחשב קאבר או לא: סוס עץ (של אריק אינשטיין במקור, אם אני לא טועה) עטור מצחך (אריק אינשטיין) שיר הרחמים, הנה הנה, ציור, לא ידעתי שתלכי ממני, עיר עצובה, עוד יום, עד מחר, לא ידעתי שתלכי ממני (-ההדגשה בשביל מיתר :), מקום לדאגה, איך זה שכוכב, שיר אהבה טרי, מערבה מכאן (-כולם של מתי כספי) כשזה עמוק, מעיין (קורין אלאל) ואיך שלא (אריאל זילבר) הלילה של אתי, אצלך בעולם (מאיר בנאי) מן הסתם יש עוד כמה ששכחתי, ואחרים פה יוכלו להשלים לך... בהצלחה.

TEENAGER1

New member
זהו, השאלה היא מה מוגדר קאבר

אה, "עד מחר" זה של יוני רכטר למיטב ידיעתי, ויש גם את "עוד תראי את הדרך" של מתי כספי שאביתר ביצע. והרשו לי להוסיף את "אל תפחד" של אהוד בנאי.

NoAlev19

New member
תודה רבה! זה מאוד יעזור לי

אנחנו נראיין אותו אם הסוכן שלו יסכים לקבל אותנו, אם לא אנחנו ניאלץ למצוא מישהו אחר..
הרשימה של הקאברים ממש טובה! תודה אם יש לכם גם רעיון למה אפשר לשאול אותו בקשר לסיבוב הופעות או על האלבום הבא זה גם ממש יעזור לי אבל בסך הכל זה מספיק לי.. טוב שיש לי לאן לפנות עם בעיות כאלה..

NoAlev19

New member
אה, וכן התכווני לגרסאות כיסוי מוקלטות

כי אחרת יהיה קשה למצוא אותן

TEENAGER1

New member
סליחה על הסקפטיות,

אבל אביתר מאד מאד ממעט להתראיין, כך ש.. קשה לי להאמין שתצליחו להשיג ראיון איתו. בנוגע לקאברים - המוקלטים שזכורים לי הם רק חתונה לבנה, ברוש, ועטור מצחך (הוקלט בהופעה אמנם, אבל באופן רשמי). כך שאם זה נושא התוכנית, אולי בעצם עדיף לפנות בכלל לאמן אחר, שיותר בולט אצלו עניין הקאברים. דוגמא די מוצלחת זה ארקדי דוכין, שהוציא אלבום לאחרונה שכל כולו קאברים, ונראה לי גם שהוא יותר מתראיין מאביתר... שווה לנסות. בכל אופן, בהצלחה

למעלה