עזרה בבקשה

La InoLviDable

New member
עזרה בבקשה

שלום לכם, לא הצלחתי למצוא שום אתר נורמלי ומקצועי שאני יכולה להכניס בו נתונים מתבקשים ולקבל מחשבים ניידים אפשריים! לא אכפת לי שהאתר יהיה באנגלית.. פשוט רוצה אתר שאפשר לסמוך עליו. ולמקרה שלמישהו בא לעזור בעניין: מחפשת מחשב נייד לא כבד מדיי שיכיל את הנתונים הבאים - מעבד Inter Duo Core 2 זכרון במהירות 667MHZ שני גיגה כרטיס מסך, גיפורס של NVIDIA דיסק קשיח במהירות של 7200RPM ולא 5400 שיהיה לו סאונד טוב ומסך טוב.. לעבודה על תמונות (פוטושופ), סרטים ומוזיקה. אודה מאוד למגיבים, מיכל

יאיר B

New member
לא יודע אם קיים אתר כזה.

חסר לך תקציב במפרט. קשיח 7200 יקר את המחשב ויגביל מאוד באפשרויות (אין הרבה כאלה). כרטיס מסך עם זיכרון יעודי או לא (למה את צריכה כרטיס מסך חזק? פוטושופ לא צריך כרטיס מסך חזק). סאונד טוב זה בעיה בניידים. הרמקולים שלהם לא משהו (אבל עם רמקולים חיצוניים המצב משתפר פלאים). גודל המסך הרצוי? (ויש גם מבריק / מט שקשר יותר למצוא כיום).

La InoLviDable

New member
תודה על התגובה!

התקציב בלתי מוגבל (למרות שהיקרים ביותר הם לא בהכרח הטובים ביותר). לא כלכך חשוב גודל המסך.. לא צריך מחשב ענק ולא פצפון, משהו כמו 15". מבריק. על הסאונד אתפשר :) מקסימום אחבר רמקולים. עוד כמה פרטים ששכחתי לציין: חיבור לאוזניות ומיקרופון לפחות 2 כניסות USB כניסה לכרטיס זיכרון של מצלמה אשמח לשמוע הצעות.

laptopzol

New member
אין אתר יש אותי

את יכולה למיין באתרי מכירות כמו NEWEGG.com אבל שם לא יגידו לך אם המסך טוב ואיך הרמקולים אלא רק מפרטים יבשים . בתקציב בלתי מוגבל הבחירה שלי להיום : טושיבה QOSMIO F45 , מסך 15" רק WXGA אבל אמור להיות בכמה רמות מעל המתחרים וכמו כן הרמקולים קצת גדול בנפח אבל בתמורה את מקבלת מקום ל 2 דיסקים וסאבוופר מובנה יש כמה דגמים ה 425 מכיל 8600GT שזה בעקרון הכי טוב שאפשר ב 15" להיום ( יש גרסא קצת יותר חזקה ) לגבי המהירות , בד"כ כשרוצים דיסק 7200 שמים לבד אחרי הקנייה , פה תוכלי לשים אותו לצד הדיסק המקורי ! וכמובן כונן אופטי HD DVD ויציאת HDMI עיצוב יפה כמו של SHARP לבן / שחור עם נגיעות כסף אם לא תיהי מרוצה אני מכיר מישהו שמוכן להחליף על ACER 5920 עם נתונים מאוד דומים :) -גיל

La InoLviDable

New member
../images/Emo208.gif

למעלה