עזרה בבקשה

crazybabe

New member
עזרה בבקשה

טוב אז אני יוצאת עם מישהו 3 שבועות....עד עכשיו הכל טוב ויפה הוא היה שולח הודעות מתקשר במהלך היום בשלושה ימים האחרונים זה קצת השתנה...אני התקשרתי אליו יומיים רצוף, אתמול עד 8 לא שמעתי ממנו...אבל אני יודעת שהוא טבע בעבודה ורק אז דיברנו וכשדיברנו הוא רצה שניפגש....היום הוא שלח לי הודעה סתמית כזו לא כאילו לשאול מה שלומי או משהו כזה ולא התקשר בכלל...עכשיו אני לא יודעת מה לעשות איך להגיד לו משהו שאני מצפה ליותר יחס ואכפתיות ולא להיות אני כל הזמן שמתקשרת ומתעניינת...

wolf59

New member
תעזבי אותו

אם היית חשובה לו הוא היה מתנהג אחרת תתעלמי..תמשיכי את החיים שלך ותני לו לחזר אחריך....

ילדת 91

New member
אני מכירה את זה

וכמה שזה קשבה, פשוט אל תתקשרי אליו גם את. יום-יומיים-שלושה, והוא יקלוט את העניין ויבין שאת בחורה ששווה לרדוף אחריה, כי אם הוא לא ירדוף את לא תרדפי. במצב הנוכחי הוא הבין שהוא יכול לא להתקשר ולשלוח הודעות, כי את עושה את זה במקומו. אם תפסיקי לעשות את זה- הוא יתחיל לרדוף, ולא יפסיק. עקרונית אתם עדיין בשלב ה"חיזורים", שהקשר שלכם לא יותר מדי יציב, כי ככה זה בכל קשר חדש. אחרי שלב מסויים מפסיקים לשחבו על העניין של "מי התקשר אל מי" וכן הלאה, זה כבר נעשה לא רלוונטי, כשמבינים שבכל מקרה את כל מה שהבחור שלך חושב עליו כל היום, כל יום. דבר שכיף לשמוע וכיף לדעת=] אל תדאגי, ברוב הקשרים החדשים מתחבטים בסוגייה כאין זו.

crazybabe

New member
בסוף הוא התקשר...

כמה דק' אחרי ששלחתי את ההודעה לפה....איך תמיד זה קורה, אחרי שכבר מתייאשים... בכל מקרה כן,בא לי שהוא ירדוף אחרי קצת עכשיו...אבל מצד שני אני תמיד גם מתה לשמוע ממנו ושונאת את כל ההתחשבנויות האלה אבל אין מה לעשות תמיד מתחשבנים בהתחלה מחפשים קצת את היחס...

למעלה