עזרה! בבקשה...

עזרה! בבקשה...

יש לי שתי שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. בעונה השלישית בפרק הראשון אומרים את המשפט הזה: ברגע זה בעולם יש100010 אנשים, חלקם... מישהו יודע איך הולך כל הקטע הזה? באנגלית ובעברית... 2. איפה אני יכול לראות את העונה השלישית של מגרש ביתי? (עם תרגום בעברית) בתודה מראש על העזרה! ומצטער שפתחתי בהודעה חדשה...

o R it

New member
../images/Emo41.gifשירשור שאלות../images/Emo41.gif הפכתי את זה לשירשור שאלות.

כי השני ישן מידי והוא כבר לא קופץ.... ועכשיו תשובות לשאלות שלך=] 1.At this moment, there are six billion, four hundred seventy million eight hundred eighteen thousand six hundred seventy one people in the world. Some… are running scared. Some… are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world,-six billion souls. And sometimes…All you need is one. 2.אמממ עד כמה שאני יודעת אסור לדבר על צפיה לא חוקית בפורום אז תשלח לי מסר=] לילה טוב!מקווה שעזרתי...

TaMiRMo

New member
../images/Emo99.gifאחד הרגעים האהובים עלי בסדרה!

כזה קטע יפה וגאוני ממש ממש טוב!

o R it

New member
../images/Emo45.gif לגמרי!!../images/Emo99.gif

בכלל יש להם כל מיני קטעים ממש יפים...

שאלה!

תגידו הסידרה מתחילה עוד שבוע לא \? אז למה אין פרסומות או משו !? מוזר קצת .. אתם בטוחים שזה ב-2 לינואר?

DotCom05

New member
זה עוהל ב-8 לינואר

לא ב-2 לינואר ואם את מתכונת למה אין פרסומות בארץ זה כי זה לא עולה בארץ ב-8 לינואר זה עולה רק בארה"ב אלינו זה יגיע יותר מאוחר

מה? רציני ?!!!!!!

אוווווווווווווווףףףףףף :/// כבררר התחלתתי לספור ימים .. ואוייי איזה ביאוס :|

TaMiRMo

New member
אם זה יהיה כמו שנה שעברה זה עוד בסדר

תחשבי על זה ככה אם תהיה פגרה בארה"ב אצלנו לא תהיה כי יתכננו את זה כדי שלא תהיה פגרה ושנה שעברה זה הגיע בסדר כשבארה"ב בדיוק חזרו מהפגרה.

lior21 האחד

New member
Solstice

מישהו ראה את הסרט? אני יודע שזה עם הילרי ברטון (פייטון) ואליזבת הרנוי (שלי) ושזה סרט אימה.... יש המלצות? תגובות? יום טוב לכולם!!!!!!

ליאני2

New member
אני>> סרטי אימהה... וואי זה כמו

לכניס קופסא שלמה של מנטוס לקולה.. חחח אני לא מסוגלת.. =]

למעלה