עזרה בבקשה...

lia41

New member
עזרה בבקשה...

היי אני לא בטוחה שמותר לי לפרסם את ההודעה הזאת כי זה קשור להורדות... בכל מקרה, אני מכורה לנמלטים, והמחשב שלי התקלקל לא מזמן. הכל תוקן, אבל רק דבר אחד לא עובד לי- האימיול. הורדתי והתקנתי אימיול מחדש, ולמרות שההתקנה עברה בהצלחה ושכתוב לי שאני מחוברת(למעלה) כשאני מנסה לעשות חיפוש כדי להוריד פרקים כתוב לי שאני לא מחוברת לשרת. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים אותה? אני ממש רוצה לראות את הפרק של נמלטים ולהוריד עוד דברים ככה שאודה לכם על העזרה. תודה:)

t a m u s

New member
השרתים שלך לא טובים....

נסי לעשות עדכן בתיקיה של השרתים למעלה אחכ שאת נכנסת לזה בצד שמאל למטה יש עדכן וזה אמור להוסיף את המספר שרתים אם לא אז נסי להוריד גרסא אחרת....של אמיול אם הפרתי שסיפרתי עלזה פה סורייייייייי

nadd

New member
עשיתי עדכון אבל מה זה יורד לאט כמו צב

לא כמו צב... כמו נמלה.

nadd

New member
התקנתי לפני כחצי שנה את הגרסא העדכנית

אצלי הוא מוריד בממוצע כ-5 בייט לשנייה. כמה אצלך ?

t a m u s

New member
זה גם בתלוי במהירות האינטרנט שלך

ובמחשב שלך עצמו המירות שלי זה 5 מגה וכמזה זמן את משאירה את התוכנה פתוחה ובאיזה שרת זה מחובר זה צריך להיות שרת בעל מספר משתמשים גבוהה רשום לך בצד איזה סוג זה גבוה נמוך רגיל אוטמטי...כל פעם זה משתנה המהירות התוכנה שלי היגעה לקצב הורדה של 200 סהכ....לפעמים זה איטי כמו צב ולפעמים זה מהיר תלוי גם כמה אנשים מורידים את אותו דבר שאת מורידה......ואיך שאת מורידה משו תסמני אותו יעני תלחצי ועם המקש השמאלי תלחצי על אותו דבר שאת מורידה ותעשי קצב הורדה גבווהה...

למעלה