עזרה בבקשה

יו, כולם נוסעים ליפן... גם אנחנו

אנחנו גם נוסעים מראש השנה ועד סוף סוכות. עם מי אתה טס? מתי? ואם תוכל להעלות כאן את המסלול שלך, אודה לך מאוד. ובכיף לכולנו, כי זה באמת גולת הכותרת של הטיולים...

Tenguy

New member
הטיול שלי בספטמבר 2007 עם דגש על אמנויות יפן

רקע : הטיול שלי הוא עם קבוצה של ארבעה אנשים, ומבוסס על האהבה שלנו לאמנויות יפן ובעיקר של הציור והקליגרפיה היפניים. זו הסיבה שאיננו מגיעים הפעם ל-Akihabara ולשוק הדגים ב-Tsukiji כי זה לא מעניין את שאר האנשים שאיתי (וגם בגלל שהייתי שם כבר פעמיים, אך הם אתרי חובה לבאים בפעם הראשונה לטוקיו). מקוצר זמן, ויתרתי גם על יום ב-Kamakura - שלדעתי הוא גם מקום מאד מאד מומלץ. לשאלה אם שבועיים זה זמן קצר מידיי - התשובה היא חד משמעית - כן !!!, ובהחלט מומלץ להיות שלושה שבועות. צירפתי קובץ excel של הטיול שתכננתי הפעם ליפן, ואני מקווה שיעזור לכם

אנחנו נוסעים לשלושה שבועות.

שמעתי על עיר שעשועים בטוקיו. מה תוכל לספר על זה? וכמה זמן טוקיו בהנחה שאנחנו אוהבים ערים מפותחות ובטח טוקיו? בנוסף, האם לוותר על קויה סאן? ועוד טיפים יתקבלו בברכה רבה, תודה.

Tenguy

New member
אם אתם לא בקטע בודהיסטי/זן - תוורו על koyasan

אתם יכולים במקום לבלות באיזורי ההיי-טק והכיף ב-Odaiba , לבלות בין ב-downtown של yokohama (ריכוז מגדלי היי-טק) כולל פארק שעשועים עם גלגל ענק (שנדמה לי שהוא הגדול ביותר בעולם). היה עוד מקום שהגעתי אליו לא רחוק מטוקיו, שם אפשר להתחפש כסמוראי וכאילו להשתתף בסצנה לפי סדרות התקופתיות הפופולריות של הטלויזיה היפנית. יש שם גם מלא בילויים אבל אני פשוט לא זוכר כרגע את השם של המקום ההוא...

passioneta

New member
אני מאוד אהבתי את קויה סאן

ואני לא "בקטע בודהיסטי או זן". לדעתי המקום מדהים, במיוחד בשוני שלו ממרכז טוקיו או אוסקה. אוסקה וקובה לא מאוד מענינות והייתי מוותרת עליהן.

תודה לשניכם

באוסקה לא נהיה, רק ננחת שם ומשם היישר לקיוטו ונארה. יש לנו מסלול חלק הראשון ל הטיול: קיוטו, נארה, הירושימה והאי שלידו, לא זוכרת את שמו, וקויה סאן. כמה זמן הירושימה? משם, חלק שני של טוקיו וכל הסביבה הקרובה והרחוקה.ולשם עדיין אין מסלול. לא הוחלט כמה זמן ואיפה. אנחנו נישן קצת בבית שלום ולשאר האכסניות לא הזמנו מקום. עד כמה חובה או נחוץ להזמין מראש? לא רוצים לאבד את הספונטניות ורוצים להזמין שם. תודה על העצות והטיפים.

wild tokyo girl

New member
miya jima - זה שם האי ליד הירושימה

לדעתי אפשר להיות יום אחד בהירושימה ויום אחד במיה ג'ימה. לגבי הזמנת מקום - יש צורך להזמין לפני שאתם מגיעים. לעיתים ערב קודם זה גם מספיק (במידה ויש מקום) כתבתי עוד הודעה למטה. אולי תמצאו שם עוד דברים שיעזרו לכם. נסיעה טובה

passioneta

New member
הירושימה - כמה שעות (חצי יום)

אם אתם מתחילים בקיוטו והסביבה ומסיימים בטוקיו, יתכן שכדאי לכם כרטיס רכבת לשבוע בלבד. זה מה שאני עשיתי.

Ikari Shinji

New member
אתר לא כזה תיירותי, אבל בהחלט חובה ללכת אליו.

המפעלים של מאזדה בהירושימה! למה? כי זה מאזדה! מאזדה זה טובבבבבב O.O חחחח שאלה אחרת, אני מודע לכך שזה לא נאמן לאומנות השרשור אבל הייתי חייב "^^ כמה כסף, אתם אומרים שצריכים בסה"כ לטיול של חודש (בשקלים), כולל טיסות וכולל הכל?

passioneta

New member
אני הזמנתי הכל מראש

כי אז אפשר לטייל בראש שקט, וגם להגיע לעיר מאוחר אם צריך. לא בכל מקום יהיה טוריסט אינפורמישן שיכול לעזור. אני מאוד אהבתי את טקיאמה והאזור, אם הייתי צריכהלבחור בין הירושימה ומיגימה לטקיאמה ושירקווה-גו, הייתי מוותרת על הירושימה. אבל זה ענין של טעם.

Tenguy

New member
כל הזמן דחיתי את הירושימה אז הפעם אהיה 3 שעות

כדי להיות בפעם הראשונה בפארק השלום ול"הרגיש" את המקום ... משם ישנה מעבורת JR אל מיאג'ימה, ואז לנפוש יומיים במיאג'ימה.... לטייל בסטלבט ביערות, לעלות עם הזריחה למעלה על ההר ולהרגע בין המקדשים שעל הפסגה... אני מאד אוהב את קסם השלווה ביערות העצים, בחורשות הבמבוק ובאותם מקדשים מבודדים בהרי יפן...

Anand

New member
תנסה להזכר בבקשה

איפה המקום הזה של הסמוראים?

wild tokyo girl

New member
כמה פרטים

(מתנצלת מראש שלא קראתי את כל השרשור..אולי כבר ענו) 1. קודם כל, כפי שנאמר פה - לונלי פלנט מאד עוזר שם. 2. מקובל להזמין מקום מראש בבתי המלון ובאכסניות. רצוי לקחת כרטיס אכסניות נוער (אפשר מאיסתא), מחיר לילה בערך 25 דולר. החדר באכסניות הוא לרות דורמיטורי (משותף) אך אין חשש מגניבות. 3. בקיוטו כדאי מאד לקנות בכל יום כרטיס יומי לאוטובוס. מחיר כ 500 ין, נסיעה רגילה 220 ין כך שזה משתלם. 4. אם אתה מתכנן לטייל לקנות פה בארץ כרטיס רכבות.טיול ביפן זה לא טיול בהודו. אם רוצים לראות את יפן צריך לנסוע כל יום יומיים והנסיעות יקרות בטרוף!!! הכרטיס חוסך הרבה מאד כסף בסה"כ. אבל לא ניתן לקנות אותו בתוך יפן, ובדר"כ לוקח כמה ימים להוציא אותו. 5. במידה ואין לך כרטיס כזה- נסיעות לילה הן פתרון טוב ונוח לחסוך עלויות. אוטובוס לילהזו חוויה נעימה ומפתיעה ביותר. הכסאות שם נוחים בהרבה מאלו של מטוס! 6. אני טיילתי לאורך כל הנשו והוקיידו. יש מקומות שהם must - קיוטו וטוקיו כמובן. באסור של קיוטו יש מלא מה לעשות וכמובן שמאד כדאי למנסוע לנראה. כ"כ יפה שם. מטוקריו מאד מומלץ לנסוע לקמקורה וניקו. אני מאד אהבתי את הר קויה. את מאצושימה (בצפון) את מיה ג'ימה (ליד הירושימה). 7. חובה!!!! לעקוב אחר הפסטיבלים. תראה איזה יש וכדאי מאד להשתתף באחד מהם. 8. סנטו!!! ערב אחד בסנטו (או שניים, או של יום) 9. לכל המקדשים יש תשלום כניסה. לקחת את זה בחשבון. 10. להמנע מלצלם אנשים ללא רשות, או מקומות הומים. זה מאד לא מנומס. 11. יפן כ"כ בטוחה. אין ממה להזהר לדעתי (טיילתי שם לבד ומשום כך היפניםפ שפגשתי בדרכים פינקו אותי כל הזמן) 12. אתה נוסע לארץ כ"כ יפה. דרך צלחה.

למעלה