עזרה בבקשה?

MizUndastood

New member
עזרה בבקשה?

שלום לכולם. אני חדשה בענייני כלבים. בבקשה עזרו לי! קיבלתי את הכלבה שלי בגיל חודש וחצי בערך אחרי שהיא נמצאה ברחוב חולה. במשך חודש אסור היה להוציא אותה מהבית בגלל המחלה וכן וחיסונים שקיבלה. היום, אני מוציאה אותה לטיולים בשמחה רבה אבל יש רק בעיה אחת: היא מסרבת להתפנות בחוץ. כן כן, היא גוררת אותי כל פעם הביתה ורצה למקום בו הרגלתי אותה ללכת לשירותים. (מאוד נחמד מצידה) אם מישהו יכול לעזור לי בעניין אני אשמח מאוד.

kikona126

New member
אנחנו לא עונים אם לא משחדים אותנו

בתמונות...
(תמונה אחת לא מספיקה) עוד מעט המומחים יענו על השאלה שלך. אני יכולה להמליץ שבפעמים הראשנות הטיולים יהיו טיולים קצרים, ברגע שאת רואה שהיא מתחילה לרחרח באיזור כדי להתפנות תקחי אותה לטיול, עדיף טיולים שיהיו במקום קבוע כדי שהיא תרגיש בטוחה במקום הזה. אפשר כמובן לצ'פר אותה ברגע שהיא עושה את הצרכים בחוץ (אני יודעת שהרבה עושים את זה, אני לא עשיתי את זה כי לא רציתי שיתרגל/ילמד לאכול מחוץ לבית)

כמו שסיימון אמר (חה, חה)

יש לקחת את הצרכים של הכלבה (עיתון ספוג בפיפי או קקי, לבחירתך) למקום, שבו את רוצה שהיא תעשה את צרכיה, ולשבח אותה, כאילו היא באמת עשתה שם את הצרכים. חכי לתגובות, ובינתיים.. עוד תמונות! היא, היא.. היא נראית כל כך עדינה וטובה, שבא לי למעוך (!!) אותה.

yaelhar

New member
היא בת פחות מ-3 חודשים

ועם הרגלים לעשות בבית. זה לא באשמתכם - הוטרינרים שמנחים את הבעלים לא להוציא את הגור החוצה דואגים לבריאות הפיזית אבל מסבכים את החינוך. כל מה שאמרו לך נכון - ללכת איתה לאותו מקום רק לצורך עשיית צרכים והביתה. כשהיא תעשה פעם ראשונה בחוץ, לשבח ולהתלהב כדי להבהיר את העניין. (ואז לחזור לאותו מקום, לאותה מטרה). אם את מכוונת לזמן שהיא במילא צריכה - מיד כשהיא מתעוררת, אחרי האוכל או אחרי משחק - התהליך יתקצר. זה הרבה סבלנות כי עכשיו היא בטוחה שהיא יודעת איפה צריכים לעשות ומתאפקת כדי לעשות שם...

ממש חמודה

ואם את חדשה בענייני כלבים, אז מפנה אותך לקובץ שכתבתי בקשר לכלבים בכלל. לגבי צרכים, לא רק ללכת לאותו מקום אלא גם באותה דרך, כלבים הם יצורים של הרגלים (כבר כתבתי זאת היום לא?). ויש מאמרים בנושא חינוך לצרכים בפורום. מעט סבלנות וזה ילך. אני מניח שיהיו כאו תמיד אנשים שיוכלו לעזור לך בעצה נבונה, אני למדתי הרבה מהפורום.

MizUndastood

New member
../images/Emo24.gifהמון תודה!

המון תודה על העצות, חלקן כבר מיושמות. ואני מחכה לתוצאות...

kikona126

New member
זה כלב שרואה ואינו ניראה...

מצלמים אותו והוא מתחבא....

drora121

New member
אני לא זקוקה לשוחד, למרות שזה יכול להיות |4U

נעים. מצרפת 2 מאמרים שמסבירים כיצד להרגיל את הכלבה לעשות צרכיה בחוץ. בנוסף העברתי לך קישור לדף הכללי ובו רשימה של כל המאמרים הנוגעים בגידול נכון של גור/כלב. בהצלחה, דרורה צחור כי כלבים זו האהבה שלך, אילוף כלבים זה המקצוע שלי. בכל שאלה, בעיה או התלבטות אשמח להיות לך לעזר.

MizUndastood

New member
חייבת לעדכן! ../images/Emo6.gif

הצלחנו !!! תודה רבה לכולם על התרומה, קפה ועצמות על חשבון הבית. כולם מוזמנים.

למעלה