עזרה בבקשה!

עזרה בבקשה!

מה עושים עם בנאדם שלא מבין שאין שומדבר משותף בינינו? הכל ביננו הפוך, אני שחור הוא לבן, אני אוהב קוצים הוא ורדים... וכו`... עד לפני שנה הייתי מתגמש איתו, כאילו שעשיתי את עצמי כאילו שמה שהוא מספר, אוהב, מתעניין מעניין גם אותי. (אף פעם לא פגעתי בו, להפך! מי שהיה פוגע בו הייתי מדבר איתו ואם היה צריך אפילו מרביץ לו) עד שהחלטתי שלא נוח לי עם זה אז התחלתי לסנן אותו (לא עונה לשיחות וסמסים ממנו) עד שהוא עבר דירה ועכשיו הוא קרוב אלי במרחק של 2 דקות הליכה. הבנאדם אחרי שנה עדין לא הבין שאין לי מה לעשות איתו.. הוא כבר בא אלי 3 פעמים (מאז שהוא עבר דירה, והוא עבר דירה לפני 5 ימים) בכל פעם שהוא בא לא היה לי על מה לדבר איתו.. אז הוא היה מדבר מה הולך אצלו, ואני משחק אותה כאילו מתעניין.. איך אני מרחיק אותו ממני? אבל בלי לפגוע בו, אני רוצה שנשאר ידידים של שלום שלום. לא יותר... יש עכשיו חודשיים חופש ואני לא מוכן להסתבך כל יום עם איזה תירוץ חדש למה אני לא יכול לארח אותו היום.. וזה לא שיש לי בעיה עם אירוח חברים, פשוט הוא לא מהחברה שלי, אנחנו פשוט לא מתאימים.. אם למשל הוא היה אחד מהחברה, אז לא היה אכפת לי שיבוא כל יום וכל היום! הייתי יושב איתו 10 שעות ועדיין היה מה לדבר! הבעיה שהוא לא מהחברה שלי...אז מה עושים במקרה כזה? אבל אני לא רוצה לפגוע בו! סליחה על האורך! ותודה מראש!

sh53

New member
להסביר לו ולא לסנן אותו

ולא להתנהג כאילו הוא מתאים לו. להסביר לו שאתה השתנית ושזה לא אותו דבר כמו פעם וזה לא מתאים לך יותר הקשר הזה.

למעלה