עזרה בבקשה...

מאמינוי

New member
עזרה בבקשה...

וואי לא הייתי פה הרבה זמן ולא בגלל שהבית שלי היה מוזיאון... אז ככה תזכורת קטנה... אני בחודש תשיעי+תינוקת בת שנתיים ובעל מאוד מאוד מבולגן וממש ממש לא עוזר!!!!!!!!!!!!! עד הצלחתי לשמור על הבית בצורה נורמאלית... אז נפלתי ממש, הייתי מאושפזת, אחרכך במחלה והבית נראה עכשיו זוועה ואני ממש לא מסוגלת להשטלת עליו! הצילו! ואני באטרף לא נורמאלי כי אני כמו כל אשה שאמורה ללדת בקרוב(מאוד) רוצה להכין את הבית לתינוקת! אבל אני לא יודעת מאיפה להתחיל? החדר כביסה מפוצץ בכביסה ואני לא מספיקה עד שמתייבש ,יש ערימה של לקפל...הכלים נערמים לגובה של 10 קומות.. ושלא נדבר על החדר של הילדה... החדר שינה לא ברור אם הוא החדר שלנו או של הילדה מרוב שהכל ביחד פה בגד של בעלי,פה סנדל של הילדה..ושלא נדבר על המרפסות מהקקי של היונים המעצבנים האלו... מאיפה מתחילים?

טליW

New member
מתחילים בשיחה עם בעלך...

לא מפריע לו המצב של הבית? הוא לא גר בבית? הוא לא רוצה לעזור? יש לו משרתים??? קחי אותו לשיחה רגועה, ותסבירי לו יפה, שאת לא במצב של להשתלט על הבית (הוא לא יודע את זה לבד?). יש כמה אפשרויות, כך תגידי לו, האחת - לקחת עזרה חיצונית שתעלה כסף (חברת סידור, עוזרת בית...), השניה - להמשיך לחיות בדיר חזירים, והשלישית - לקחת את הבית כפרויקט משותף, שהוא חייב לעזור בו. את יכולה לבוא אליו בגישה של "מה אתה מוכן לעשות בבית? כלים, כביסה, ספונג'ה?". אם הבעיה שלו היא בעיקרה בלאגן, שיקח על עצמו את רחיצת הכלים, למשל. נשארתי פעורת פה. ולך.....
ושיעבור בקלות.

מאמינוי

New member
שיחות כבר היו..והרבה

אבל הוא משהו מיוחד ואני ממש לא צוחקת... לא מעניין אותו כלום! זאת אומרת הוא אומר לי על תדאגי הכל יהיה בסדר... ו"אין לו כוח והוא עייף" (כאילו מה איתי? מה אני לא עובדת?) קיצר אם אני יחכה לו אז אני באמת יביא תינוק לדיר חזירים

נועם@בת

New member
להזמין עוזרת

(אמרה בתיה שלא מיישמת בעצמה את ההמלצה). את מכירה את בעלך מספיק בשביל להבין שהוא לא נשתנה רק בגלל שפתאום "התחשק לך ללדת"
. וחבל לריב ולהתעצבן בגלל זה. קחי לך עוזרת, ותעברו על הבית כולו באופן יסודי. תעברו זה אומר את תחלקי הוראות והיא תעשה. תארגני את הבית לקראת הלידה, תדאגי למלא את הפריזר באוכל לזמן שאחרי הלידה. לבלעך תשאירי רק כמה הנחיותב סיסיות של אסור ומותר כדי שלא יצליח לבלגן הכל מחדש. תחזיקי מעמד ולידה קלה לך בתיה ~שעמדה לנקות לפסח יומיים אחרי הלידה
~

למעלה