עזרה בבקשה!

וליחידת ההסרטה

של חיל האוויר.. איך התקבלת? היה לך במנילה או שביקשת זימון? אני פשוט לא יודעת עד כמה יש לי סיכוי לקבל זימון גם אם אני יבקש כי ה"קורות היחידים" שיש לי זה מגמת תיקשורת והתנדבות במרכז תיקשורת הקהילתי תקופה קצרה.. צריך יותר מיזה?

זה לא מופיע במנילה.

צריך לשלוח בקשה לגורמים הרלוונטיים. אם צריך יותר מזה? צריך לנסות.

shirani88

New member
לא צריך יותר מזה

ומדי פעם בשרשור הזה יש תחושה שאנשים לא קראו את כ-ל מה שכתבתי... למיונים האלה *אין* קשר למנילה וצריך לבקש זימון. קורות חיים במגמת תקשורת זה בהחלט מספיק. גם אצלי היה רק את זה. ופשוט מרחתי על עמוד שלם את כל מה שעשינו במסגרת המגמה, מה שלמדנו שם. ואלו היו קורות החיים שלי.

מאיה1988

New member
בקשר לעובדת מעבדת צילום

אני מתנדבת וכששאלו אותי מה אני רוצה, אז בין היתר אמרתי צלמת עכשיו נראה לי שזה עובדת מעבדת צילום דיברתי עם האחראי על שיבוצים בחיל האויר שאמר לי שיש קורס לצילום הזה והוא בלי מיונים אז נראה לכם שהקורס הוא טוב? או שבגלל שהוא בלי מיונים אולי הרמה סתם חנרטיש.... אם מישהו מכיר את התפקיד הזה של הצלמת וכו' אז אני אשמח אם תפרטו לי! זה ממש חשוב לי אני מתגייסת בנובמבר אז אני אשמח לתשובה במהרה

angel180

New member
שאלה..מקווה שאחרונה../images/Emo13.gif

איפה אני מוצאת את המספרי פקס? לןעובדת מעבדת צילום, לצלם צבאי ולאגפים הגרפים? לאיזה יחידה הם משתייכים.. והמון תודה..נורא נורא עזרתם לי

shirani88

New member
אין לי מושג...

אבל אני משערת שבחלק מהמקומות (כמו בחיל האויר למשל) האגפים הגרפיים נמצאים בסמוך ליחידת ההסרטה, כך שאם תצלצלי ליחידות ההסרטה הם ידעו להפנות אותך לאגף הגרפיקה, כי יש ביניהם קשרים תמידיים. יחידת ההסרטה של חיל האויר: 03-6065816 יחידת ההסרטה של דובר צה"ל: 03-5692908

m1311

New member
אני אוהב אותך!!!!!!!! תודה :)

תודה על המספרים וויש מי לאק... (וגם לך angel180)

shirani88

New member
../images/Emo8.gif

שמחתי לעזור לכם
ואחרי שאתגייס ואדע אפילו יותר, אכתוב מאמר מושקע על יחידות ההסרטה ותפקידי הצילום, מכיוון שאני רואה שחסר פה הרבה מידע בנושא.

atypique

New member
שה"ד חה"א חרא יחידה...

עם אנשים מוזרים חושילינג... שומר נפשו ירחק.

shirani88

New member
הלו הלו הלו

לפי הודעותיך הקודמות (והחתימה) הבנתי שאתה נמצא בלהק אוויר, ושאתה לוחם (או היית). אפשר להבין מאיפה בדיוק הסקת ששה"ד היא חרא יחידה?! אם לא שירתת שם, אתה לא יודע..אז אל תגיד סתם! זה שבמקרה יצא לך ליפול על אנשים לא סימפטיים שבמקרה נמצאים שם, לא אומר שכל היחידה גרועה...מה זאת ההכללה הזאת?! אנשים לא סימפטיים יש בכל מקום. חוץ מזה, לא כל מי שהולך להיות מפיק סרטי וידאו בחיל האויר נשלח לשה"ד (שבקרייה). הרבה נשלחים לאגפי סרטים בבסיסי חיל האויר השונים, ואין להם הרבה מגעים עם שה"ד עצמו. קיצר, בבקשה אל תלכלך ותנפיץ סתם בלי להביא טיעונים מוצקים לדבריך...אתה סתם מסיט מלש"בים תמימים נגד שה"ד, וזה לא בסדר.

atypique

New member
חמודה,

שה"ד שייכת לאחת המחלקות של להק אוויר, לידיעתך. אני מכיר 90% מאנשי היחידה, ואפילו יותר - ואני עומד מאחורי דבריי. לא הייתי רוצה לשרת ביחידה עם אנשים כמו שם. בניגוד אליך, אני מכיר את תחומי העיסוק והעבודה השוטפת שלהם ואת המפקדים שלהם, ואני קורא לאנשים - עדיף שתמצאו יחידה יותר איכותית וכיפית לשרת בה. עם זאת, חלק מהאנשים שם מרוצים, גם זה קיים, אבל יש גם כאלה שלא מרוצים. הרושם שלי על האנשים שם הוא לא חיובי, וגם זאת זכותי. הרושם שלי הרבה יותר מעמיק מרושם של מלש"בית אכולת סרטים (תרתי משמע) ומוטיבציה. אני לא מבין מה הקשר של השיבוצים של מפיקים לעניין, ואני בכלל לא בטוח שאת צודקת. אני יודע שצלמים (או לפחות בהגדרת מקצוע ישנה "עובדי מעבדת צילום") יש גם בבסיסים, אבל בכלל לא בטוח שמפיקי סרטים יש בבסיסים. מפיקי מולטימדיה בטוח יש, אבל הם בכלל לא קשורים לשה"ד ועושים קורס בטכני. בכל מקרה - לכל מפיק סרטים שיהיה וקיים - יש קשר מאוד חזק לשה"ד, מן הסתם!!! ובכלל, לפני שאת אומרת שאני לא מכיר ואני מנפיץ, אני ממליץ לך לזכור שאני משרת בקרבה אליהם, מכיר אותם - ואת עדיין מלש"בית שרק התקבלה לקורס. שקלי מילים.

מוריקה

New member
חחח אוקיי חצי מימה שאמרת טעות

כי אני יודעת בוודאות שאכן יש בבסיסים שונים של חיל האוויר מפיקי סרטי וידאו ואין להם קשר בכלל לשה"ד והם עצמאיים. אתה אומר לה לשקול מילים? הלו הלו בוא נראה אותך גבר שנדבר על התפקיד שלך רע? אמנם אנחנו מלשביות אבל בטוח יודעות יותר טוב ממך על התפקיד, וכל עוד לא שירתת בו אז באמת אין לך מה לדבר !

shirani88

New member
בתגובתי הקודמת,

שקלתי היטב את מילותי, שכן הן באו כתגובה למשפט הכוללני וחסר ההסברים שלך. עכשיו, כשהסברת כמו שצריך למה אתה חושב ככה ולא סתם מלכלך כמו קודם, אני יכולה לקבל את דבריך, ואת זכותך לומר אותם. כשכתבתי "מפיקי סרטי וידאו" התכוונתי לצלמים, עורכים, תסריטאים וכו', שכן זהו השם של התפקיד לפני שעוברים את הקורס ומתמיינים לעבודות השונות. אולי אני באמת לא יודעת עדיין הרבה על היחידה, אבל אני לא אלכלך על אף אחד בלי לנמק מדוע, כי אחרת זה יראה, כמו שאמרתי, כהנפצה. לילה טוב

GGG12345

New member
משהו מחק לי את ההודעה

אני דורש הסברים! אם אתה אחראי לזה נבל אני מורט אותך. את מאגיסט בקרקל. יותר מצחיק.

SensaiToro

New member
הודעה שפורסמה פה לפני כמה זמן

מקווה שזה יעזור לך- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=164&msgid=86066951

למעלה