עזרה בבקשה

ayala73

New member
עזרה בבקשה../images/Emo7.gif

אז כך, אחרי 4 חודשים ביחד הוא הציע לי נישואים – הכל ורוד מקסים וטוב.... עברתי לגור איתו ושם החלו הבעיות המון חוסר ביטחון, כעסים רצון לעזוב אבל לא. במהלך הזמן הוא ביקש לדחות את החתונה עד שנבדוק מה באמת קורה איתנו. הכעס על דחיית החתונה לא הרפה היו פרידות חזרות אשר השאירו לא מעט צלקות שהיום אחרי 9 חודשים יחד לא הגלידו עדיין. כרגע אנחנו "נחמדים" אחד אל השני לא יוצרים שיחות מהחשש למה זה יוביל, התיסכול בחוסר האינטמיות גורם לי לנבול רוצה אותו בכל מאודי אוהבת/שונאת אותו רוצה שיצליח. עצוב לי רע לי מאודדדד מה לעשות????????????

seeyou

New member
לא יוצרים שיחות מהחשש למה זה יוביל

את חייבת להתמודד עם הבעיות מוקדם ככול האפשר, ולא חשוב בתוצאות. הבעיות לא נעלמות אם מתעלמים . אם אין תקשורת ו יש תיסכול בחוסר האינטימיות או פחד מהאמת אז על מה בונים זוגיות? יוסי

s h o o s h a

New member
החשש למה זה יוביל

"...לא יוצרים שיחות מהחשש למה זה יוביל..." לאן זה מוביל? ממה את חוששת? מה את פוחדת לשמוע? "...רוצה שיצליח..." ואיך זה אמור להצליח אם אתם לא מדברים?

לברוח מהר!!!!!

זה קשה, זה כואב, זה מתסכל אבל אין ברירה!!! עדיף לבכות עכשיו (וזה עובר - אני מבטיחה לך!) מאשר לבכות כל החיים ולגרום לעוד מליון אנשים לבכות איתך (הורים/אחים/ילדים/חברים) היתה כימיה, התלהבתם, ניסיתם וזה אחלה...אבל אם זה לא הולך אז חבל על כל יום שעובר. זה לא כישלון אישי שלך או שלו, אל תתייאשי ואל תקחי את זה על עצמך...פשוט תביני שלא כל נסיון מצליח וזה לא סוף העולם. קשר טוב אמור לגרום לך לפרוח ולא לנבול...הדרך למטה מהירה מאד, אבל למעלה קשה ומתישה... אל תתני לעצמך ליפול!

riki23

New member
גם אני חושבת

שכדאי לנתק את הקשר, אין טעם למשוך זמן, הקשר לא בריא ולא מקדם לשום מקום.

sad purple

New member
דבר שלמדתי..

מתוך משבר הוא.. להקשיב הייטב לעצמי... לשמוע ולסמוך על תחושות הבטן. מה שאני יכולה להציע מנסיוני ... תקשיבי הייטב לעצמך. תשמעי מה אומר הגוף, מה אומר הלב, מה אומר הפה... אולי תעזרי באחרים שישמיעו לך את הדברים שלך, כי לא תמיד כשכל כך עצוב אפשר לשמוע את הדברים שאנחנו אומרים בעצמנו. תהיה בטוחה שכל החלטה שתקחי היא החלטה נכונה. עבורך. והדגש הוא עבורך. בהצלחה וחיבוק.

מפלית

New member
עדיף עכשיו מאשר אחרי הנישואין - לא?

אבל זה בטח מה שכולם כתבו לך. תנסו לדבר עכשיו. חבל. באמת שאחרי הנישואים הכל הרבה יותר קשה. קשה קשה...בהצלחה!

למעלה